Succubus is mijn favoriete webwinkel!

Elke bestelling is een cadeautje, ik word er altijd heel blij van!

Einfach schon!

Schon das Packchen war wie ein Geschenk! Pink und liebevoll eingepackt. Danke dafur. Das bestellte Kleid war besser als erwartet. Die Qualitat 1a. Stoff, Schnitt, Muster. Perfekt.... Das war meine erste Bestellung, aber mit Sicherheit nicht die letzte.

Prachtig verpakt , echt een cadeau, vlotte bezorging

Mooie keuze aan originele kleding van fijne materialen. Bezorgd als een mooi cadeau.

Einfach nur wunderschon

Bestellung kam super schnell. Die Schuhe sind Mega! Ein absoluter Hingucker! Ich bin begeistert, ist schon das dritte Paar. Ich habe schon viele mit angesteckt nach den Schuhen zu suchen und zu kaufen.

Ich bin Stammkundin

Ich bin Stammkundin und das sagt wohl alles :-)

Geweldige service

Ik had op het laatste moment nog een bestelling die ik heel graag de dag erna in huis wilde krijgen. Degene die ik sprak heeft ervoor gezorgd dat mijn pakje er op tijd was! Helemaal blij met deze service!

Super schnelle Lieferung und tolle Ware

Immer wieder sehr gerne!

Zowel online, als in de winkel, geweldige service. Altijd goed geholpen, vriendelijke mensen, passie voor de kleding!

Mooie kwaliteits kleding

Ieder pakketje is met evenveel zorg en aandacht ingepakt. Goede kwaliteit en leuke kleding en schoenen. Daar wordt je vanzelf blij van!

Kadootje

Mooie jurken verpakt als een kadootje. Goede service.

Weer een mooie jurk van goede kwaliteit voor weinig geld

De 8ste jurk die ik hier koop mooie kwaliteit, de maat perfect, snel geleverd en vooral niet duur. Op naar jurk nr 9!

toller Service, schone Verpackung

Bin rundum zufrieden. Tolle Ware, schnelle Lieferung!

Super mooie jurken en perfekte maat!

Ik ben heel blij met mijn jurken, ze zitten als gegoten en de kwaliteit is geweldig!

Super service

Hoewel de bestelde jurk uiteindelijk niet paste ben ik wel zeer tevreden over de snelheid van levering, de service en het advies.

toppie

Amazing service and perfect articles!

Past perfect goede kwaliteit

Voor mijn moeder gekocht past perfect!

Erg goed!

Jurkje is geweldig, prachtig verpakt. Service via de mail erg attent en fijn dat er direct gereageerd wordt (op een hele lieve manier). Tips zijn het afschaffen van de retourkosten en een betere ruilservice (voorraad winkel en online afstemmen).

heel snelle levering

De levering was vlot en snel. De items zijn mooi en alles ingepakt in het bekende roze papier. Enkel jammer dat de doos al wat gescheurd was, vandaar dat ik de broeken die ik retour doe moet verpakken in een andere doos.

top

perfect zoals altijd. en hoe het ingepakt is:)

geweldig

snelle levering alleen er zaten wat vlekken op de jurk mag de jurk naar de stomerij brengen nu hopen dat de jurk schoon is want mijn maat was er niet meer

Grossartiger Shop!

Hier gibt's tolle und ausgefallene Retro-Mode. Ich bestelle immer wieder gern, die Qualitat ist sehr gut und die Lieferung schnell! 🤩

Super geholpen fijne sfeer!

Bestelling op de site gedaan die kon ik ophalen tijdens de eerst volgende Open dag. Dus afgelopen zaterdag mijn bestelling opgehaald ging heel makkelijk en heel goed geholpen. Kom hier vaker en vind het super fijne winkel om te komen en personeel is super behulpzaam waardoor de sfeer echt top is. AANRADER DUS!!

Vlot en zonder zorgen

De bestelling gaat vlot dankzij de gebruiksvriendelijke website, handige maattabellen en reviews. Zo heb ik tot nu toe altijd correct kunnen bestellen en hoefde nog nooit iets terug te zenden omdat het product niet klopte met de online foto's, of de maat niet goed was. Vlotte betaling is nu ook mogelijk voor niet-credit-kaart-bezitters met de payconic app. Levering gaat steeds vlot, misschien iets teveel e-mails, maar zo blijf je wel op de hoogte van elke stap in het proces. En het is altijd een plezier om de postbode te zien aankomen met een roze doos!

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung. Alles bestens. Gerne wieder!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft