Snelle en correcte service, artikels zijn zoals omschreven.

Snelle levering, vriendelijke mensen

Wat een vriendelijke meneer aan de telefoon die zeer behulpzaam is en duidelijke enthousiaste uitleg geeft. Supersnelle levering in mooie doos. Helemaal blij met het ontvangen pakketje

Bin sehr zufrieden!

Schnelle Lieferung, gute Qualitat. Ich bestelle bestimmt mal wieder was!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel blij met de service en de levering! Leuk ingepakt! Reden waarom het geen vijf sterren zijn is; de levering kan sneller!

Prachtige winkel, zeker ook voor herenmode

Altijd prima levering, altijd een feestje om het pakje uit te pakken.😊

Geweldige shop voor wie van Vintage houdt

Pas geleden deze shop ontdekt. Grote keuze. Ook in grotere kledingmaten. Echte eyecatchers voor een goede prijs. Ook hele aparte schoenen. Te veel om op te noemen. Snelle levering. Heel leuk verpakt. En goede kwaliteit. Ik ben fan!

Prachtige kleding

De kleding is heel goed gemaakt en de verpakking is echt een cadeautje. De kleding zit in een roze door en daarna in roze vloeipapier heel mooi ingepakt. Echt een cadeau

Superhulp van de klantenservice

Tijdens de outletdagen heb ik op het laatste nippertje een paar rode schoenen van ***u Hun gescoord. Ik zag nog wel dat er van hetzelfde model in dezelfde maat een paar gele schoenen stond, maar daar besteedde ik verder geen aandacht aan. Dom, dom, dom natuurlijk. De dag erna kwam ik erachter dat de rode schoenen perfect pasten en heerlijk liepen. Toen kwam de spijt dat ik niet ook de gele schoenen gekocht had. Ik heb via de mail de klantenservice gevraagd of de betreffende schoenen nog aanwezig waren en of ik ze nog voor de outletprijs aan kon schaffen. Een paar dagen later (na de inventarisatie) kreeg ik een berichtje dat de schoenen voor me klaar stonden als ik ze nog wilde. De bestelling was al voor me in orde gemaakt en ik hoefde e.e.a. alleen nog maar af te ronden en te betalen. Wat ik direct gedaan heb. Nu ben ik dus ook de trotse eigenaresse van de gele schoenen. Én mega tevreden over de klantenservice :-D

Alles Super

Sind sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Producten van goede kwaliteit met zorg ingepakt en snelle levering. Echt een feestje om de bestelling uit te pakken!

Super tevreden!

Ik twijfelde qua maat voor een bepaalde jurk. Via de klantenservice werd ik snel en uitgebreid geholpen bij mijn keuze. De jurk werd snel geleverd en paste perfect. Veel complimenten over gehad!

Steeds weer verrassend

Geweldige collectie, die regelmatig word aangevuld met zowel oude als nieuwe toppers. Snelle levering en met zorg ingepakt

Voor mij kan niet beter👍👍👍

Zoals altijd... SUPER!!! 😍

Love it!

I ordered one of the petticoats. The color is exactly as shown on the website. I needed teal, and kept getting turquoise products from other companies. It is well made, with an option to move the elastic to shorten the skirt. I will order from this company again for sure! The packaging came damaged and looked as if someone had kicked it around quite a bit. I think that is the post's fault though, not succubus. Price was fair for the quality of the product.

prachtige fantasievolle mode

Wat een keuze aan kleurencombinaties, modellen en accessoires. Daarbij in haast alle maten verkrijgbaar. Vriendelijker kan haast niet.

snel!

elke keer dat ik een cadeaubon bestel, ontvang ik het netjes en snel!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Bin sehr zufrieden

Schnelle Lieferung , Artikel von guter Qualitat und wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en fijne kleding, goede service en fijn dat ze naast de webshop ook winkels hebben en een outlet. Een van mijn favoriete winkels!

Top service op alle fronten!

Super aanbod van kleding! Heel fijn dat er nog zulke mooie traditionele klassieke vrouwelijke bestaat! Snel en gemakkelijk bestellen, snel en gemakkelijk retourneren. Heeeeeel fijn dat je bij het retourneren naar een site verwezen wordt waar je de keus kan maken of je het te retourneren bedrag zelf wilt betalen of wilt verrekenen!

Leuke kleding

Het bestellen en overzicht van de beschikbare kledingstukken is duidelijk en fijn om mee te werken. Wel jammer dat er geen uitgebreide beschrijving bij sommige stikken staan. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Mooie kleding en schoenen van hoge kwaliteit en snelle levering. Wel jammer dat je bij een retour, zelf verantwoordelijk bent voor retourkosten, maar verder prima. Ik zal hier zeker nog eens willen kopen.

Alles in bester Ordnung.

Ich bin begeistert. Viel Auswahl und Mein Kleid gefunden. Qualitat unubertrefflich, Passform perfekt, Lieferung superschnell und wunderbar liebevoll verpackt. Herzlichen Dank!!!!

Verslavend geweldig

Met mijn maatje meer was het een hele stap om jurken te gaan dragen. Bijna drie jaar geleden waagde ik de sprong en ben gaan winkelen bij Succubus. Het resultaat , dankzij de goede service, prachtige kleding en betaalbare items. Ik draag alleen nog maar jurken en ik voel me op en top vrouw!

Schnelle Lieferung mit liebevoller Verpackung

Guter Intetnetauftritt mit schoner Auswahl. Die Bestellung lief problemlos, die Lieferung erfolgte schnell, unbeschadigt und vollstandig. Die Ware war sehr liebevoll verpackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schoenen besteld, levering volgens afspraak. Leuk detail dat de doos ingepakt was met roze papier en een lieveheersbeestje!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft