Snelle levering! Altijd mooi verpakt!

Altijd een fijne ervaring

Snelle levering, mooi verpakt. En ook als ik naar een van de winkels ga altijd een fijne ervaring.

Perfekt!

Gute Beschreibungen, stimmige Grossen-Angaben und toller Service!

Uitmuntend

Niet de eerste bestelling bij Succubus; zeer tevreden over de snelle levering en altijd perfect en liefdevol ingepakt! Bij deze bestelling liet de verzendstatus op zich wachten; na telefonisch contact was mijn bestelling er de volgende dag!!

Snelle levering , mooi verpakt en perfecte pasvorm

Nu 2 x iets besteld en zeer tevreden

Snelle levering, prachtig product

Mijn eerste bestelling bij Succubus.nl is zeer vlot verlopen. Mijn jumpsuit was snel geleverd en is werkelijk prachtig (al vele complimenten op mogen ontvangen). Last but not least: wat een super leuke verpakking!

Altijd feest

elke keer als ik een bestelling doe, wordt dit met de grootste zorg geleverd. Het is altijd een feest om het pakketje te openen. Mooie producten en precies zoals ze afgebeeld en beschreven worden. Ik blijf nog lang klant!

Helemaal top!

Nog net voor de kerst een jurk besteld op hoop van zegen. Snel binnen en ook nog eens precies pas. Helemaal happy en heb zeker de avond gestolen :)

Snelle levering, prachtige kleding

Tweede kerstdag besteld en 2 dagen later lag mijn bestelling al klaart in de winkel in Alkmaar. Alles gepast en wat viel dat tegen (voor mijn portemonnee), alles zat perfect!

Snelle en goede service 😊 Duidelijke website, goede communicatie en alles mooi en netjes ingepakt. (Misschien als tip,bij de kleren vermelden of ze groot of klein uitvallen? Had een super mooi vestje besteld van collectif XL maar valt heel klein uit als een M)

Altijd super

Vaak besteld en altijd super.

snel, goed, mooi!

Verzending snel en duidelijke communicatie hierover. Producten voldoen aan beschrijving en worden altijd heel leuk ingepakt zodat het je een cadeautje krijgt thuisgestuurd!

Voor herhaling vatbaar

De website bij toeval ontdekt en eigenlijk meteen overgegaan tot de koop van een paar super gave Dr martens. Ontzettend snel geleverd en bij het openen van de doos zee blij verrast. Het is echt ingepakt als een leuk kado. Ingepakt met liefde dus!! Super bedankt voor de goede en snelle levering . Ik kom zeker terug!! ♡

Happy

Phantastisch !!!

Snelle levering. Alles past.

Leuke kleren snelle levering

Perfect !

Very very fast shipping ! The package was gorgeous and the dress very well wrapped

Best service!

Amazing articles, fast delivery and great service!

Snel en met heel veel aandacht!

Wat een feestje om hier te bestellen! Met zoveel aandacht verpakt en verzonden. Was cadeautje, de ontvanger is helemaal enthousiast en blij! Alles tip top in orde!

vlotte service

Dankjewel om tijdens de feestdagen de bestelde kleedjes zo snel te leveren. Zo had ik voor Kerst nog een nieuwe outfit. Ik was ook aangenaam verrast over de mooie verpakking. Een echt kadootje!

een kadootje!

De levering is iedere keer weer een kadootje! Snel geleverd en mooi verpakt! De jurken van Smashed Lemon zijn altijd perfect qua maat en materiaal.

Fantastisch!

Produkt van goede kwaliteit en hoe het ingepakt is😍 echt een kadootje

Immer wieder eine Freude :-)

Schnelle Lieferung und ein tolles Kleid. Vielen Dank!

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit producten

Snelle service en mooi verpakt

Goede service en snelle levering

betrouwbaar en snel

pakketje was er snel en geweldig leuk ingepakt. We hebben erg gelachen toen mijn zoon van 18 zijn nieuwe Dr martens mt 45 uitpakte. Het zat in een roze schoenendoos met roze vloeipapier met een lieveheersbeestje erop geplakt. SUPER leuk

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft