Echt een kadootje

Snelle levering en als een kadootje verpakt. Heel leuk om zo je pakje te krijgen.

Schnelle Lieferung, top Produkte

Problemlose Bestellung mit schneller Lieferung. Freundlicher Kundenservice und eine gute nachvollziehbare Lieferung der Ware. Empfehlenswert!

Supergoed!

Succubus heeft een snelle levering, doet niet moeilijk over retouren en beantwoorden met plezier je vragen over je product(en). Producten zijn van goede kwaliteit.

Snel, correct, vriendelijk en met digitale open armen ontvangst.

Woensdagmiddag zien hangen in etalage. Donderdag 's morgens besteld, 's middags gehaald, 's avonds succes in Carré tijdens de Première van het Wereld Kerstcircus. Met het prachtige boksoverhemd. Top!

Fantastisch geholpen met prachtige jurk

Kon niet beter. Erg mooi verzorgd.

Wie immer super!

Total schnelle Lieferung trotz Weihnachtschaos. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en vlotte levering. Goede communicatie

Leuke kleding, makkelijke site.

Verrassend!

Ik kreeg mijn schoenendoos prachtig ingepakt binnen, het was daardoor een feest om post te krijgen!

In eerste instantie tevreden.

Super mooie rode Hell Bunny Robinson Leopard 60’s jas. Vorige week woensdag (11 dec) in Alkmaar geweest en deze jas gekocht. Later op de dag weer terug gebracht. (Was niet zeker van mijn aankoop). De volgende dag toch weer spijt, en de jas toch maar online besteld. Wat ik jammer vindt is, de jas was in de winkel 142 euro, online Moest ik 152,95 euro betalen, en nu (dinsdag 17 dec) nog geen week later zie ik deze op de site staan voor 130,95 euro. Ben dan ook zeer teleurgesteld.

netjes en snel bezorgd

snelle levering, keurig verpakt .Leuke spulletjes en goede kwaliteit

Geweldig!

Heel blij met mijn nieuwe jurk en kon super gemakkelijk het later sturen naar de winkel in Alkmaar en dan daar eerst passen en dan betalen. Dames in de winkel zijn ook altijd heel behulpzaam en vriendelijk !!

Ik heb al veel bij succubus besteld en altijd was alles tip top. Goede service, goed contact via mail. Rappe verzending.

Mooi, leuk, snel en goede kwaliteit

De jurk werd snel geleverd. Was mij iets te ruim. Naar de winkel gegaan in Wormerveer, jurk terug gebracht en drie andere gekocht. Wat een geweldige winkel! Hier ga ik vaker winkelen!

Wauw!!

Broek besteld en was spannend of ik hem paste. De maatgeving klopt aardig. Doosje kwam binnen met een roze papiertje erom heen. Net een cadeautje 🥰🥰

Zeer snelle levering

Zeer snelle leveringen. Product leuk verpakt. Net dat beetje extra.

Kwaliteit prijs verhouding prima , goede service.

Snelle levering prima klantenservice denkt met je mee. heel fijn .

Maat klopte niet

De rok die ik besteld had was helaas niet passend. Ik kan hem naar de winkel brengen voor retour, helaas was er geen andere maat meer. Dit belet mij niet om met veel plezier de website te bezoeken!

Snelle levering. En past perfect. Mooi geleverd ook. Met zorg ingepakt. Bij het uitpakken van de Patty coat dacht ik eerst nee ze hebben de verkeerde opgestuurd. Maar na het passen bleek het wel de goede te zijn. Vond het best eng om te bestellen kende de winkel niet. Maar top levering en met zorg ingepakt. En geen flut stofje. Was wel even een uitgave. Maar ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Top service. Snelle verzending.

Snelle reactie per mail. Vriendelijk, behulpzaam en snelle verzending

Super winkel

Maten komen overeen met de tabellen. Het is goede kwaliteit en de collectie is afwisselend. Deze winkel is een van mijn favoriete winkels.

Prachtige kledij

Succubus heeft een prachtige collectie aan kledij !

Sjieke rode kerstpumps in een sjieke schoenendoos en in een mooi inpak papiertje...Wat een mooi kado. Nostalgie overal,het bestellen waard.

Prachtige jurk, goede pasvorm!

Mooie jurk, goed te combineren met de lange petticoat. De halslijn en het bolletjes patroon maken de jurk interessant en speels. Geschikt voor verschillende gelegenheden aan de hand van hoe je hem draagt. Zeker een aanrader!

Schnell, sehr gute Qualitat, ansprechend-liebevolle Verpackung

bin sehr zufrieden mit umgehendem Versand, Qualitat der Bekleidung und erfreulichen Verpackung!

Voor iedereen

Wederom prachtige kleding ontvangen, uiteraard als kadootje verpakt, versierd met het inmiddels bekende lieveheersbeestje en (ondanks de drukte op dit moment) snel geleverd. Met de regelmatige aanvulling van nieuwe en uitverkochte (indien mogelijk) artikelen altijd wat moois te vinden op zowel de site als in de winkel (wormerveer) waar je deskundig en super vriendelijk word geholpen. Dankjewel lieve mensen van Succubus ;))

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft