leuke producten en leuk ingepakt

Alles bestens

Einfache Bestellung und schnelle Lieferung. Unkomplizierte Retourmoglichkeit.

Zeitnahe Lieferung

Beste Qualitat

Kopen zonder stress

Het is gewoon simpel om bij Succubus inkopen te doen. Bovendien krijg je het altijd schattig verpakt thuis gestuurd.

Qualitat und Service sehr gut

Wie gewohnt sehr schnelle und korrekte Abwicklung. Kann man nur weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tof dat er ook kledij is 100% katoen op jullie site Mag voor mij best nog uitgebreid worden Misschien aparte rubriek maken Ik heb namelijk een allergie

Tolle kleider

Sehr schone Kleider und auch fur grossere Grossen. Gutes Preis- Leistungsverhaltnis. Jederzeit gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

jammer als het niet past en je het moet retourneren voor 6,95.

Jurkje was mooi, maar het paste niet. Dan moet het worden geretourneerd waaraan kosten zijn verbonden. Dan heb je ook nog de pech dat er geen grotere maat is. Het risico als je weer een (ander) jurkje bestelt dat eveneens niet pas, ben je veel geld kwijt en heb je nog niets. Jammer!

Altijd snelle levering en fantastische spullen

De kleding is altijd zoals de omschrijving en de levering is snel. Ook het retourproces is gemakkelijk.

Meestal goed, maar dit was een misser.

Helaas klopte deze keer de maat niet van het broekje dat ik heb besteld. Het werd aangegeven als maat 48, maar is veel te klein. Jammer.

Helemaal top

Snelle bezorging ,ruilen geen probleem

Prima service, goed advies, super leuke en kwalitatief goede kleding.

Zeker een keer gaan winkelen. Voor alle gelegenheden ontzettend leuke kleding.

Prima kwaliteit, snel en correct

Prima kwaliteit. Kwam snel en netjes verpakt.

Mooi!

Mooie kleding en snelle verzending!

Altijd super goed service , vriendelijke mensen en top producten!!.

Ik ben super tevreden over de service van deze winkel , altijd leuke producten , super vriendelijke mensen en altijd top service , in 1 woord super!! :).

Goed geholpen, snelle service

Door PostNL werd mijn artikel onterecht retour gestuurd, maar in overleg met de klantenservice van Succubus is het gelukt het artikel zo snel mogelijk alsnog in huis te krijgen. Dankjewel Nadine van de klantenservice voor het meedenken en snel handelen, ik ben hartstikke blij met m'n Brixton cap!

Heel mooi ingepakt ontvangen, net een cadeau! Aanrader hier te kopen!

Mijn complimenten! Heel mooi ingepakt ontvangen, net een cadeau. Leuk om zo een bestelling te ontvangen! Mooie schoenen ook. Aanrader om hier te kopen.

Snelle verwerking, goede samenwerking

Prachtige kleren, snelle verwerking van je bestelling, een goed aanbod en een fijne samenwerking.

Ultraschneller Versand...

... und ein schones Stuck in 1A Qualitat zu einem gunstigen Preis. Zu empfehlen.

super

Leuke rok, snelle service en leuk verpakt.

Snelle levering. Leuk ingepakt. Heel blij met mn jurk.. Het zou fijn zijn als retour formulier al is bijgesloten.

Fijne webshop

Ruime keus uit mooie merken, snelle levering, enige minpuntje is het moeten printen van retourlabels

Super klantvriendelijk

Super aardig en klantvriendelijk, daarnaast pakken ze hun pakketjes zo leuk in. 😍

Service au top

Toujours très bien servi et rapidement

nog nooit problemen gehad

bestelling deze keer wat langer geduurd.maar had tijd.heel tevreden met mijn kleedje

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft