Erg leuke polo's!

De polo's staan erg mooi bij mijn man. Ook erg prettige stof. Nu kunnen we in stijl naar onze rock en roll dansles! Wel jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen bij terugsturen, omdat de maat altijd onzeker is, maar ook begrijpelijk.

Top online, maar ook in de shop.

Zowel de service in de winkels in Alkmaar en Amsterdam is top. Vriendelijke behulpzame en meedenkende medewerkers. Tevens een gemoedelijke sfeer. Online is wat mij betrefd ook top. Snelle levering in een pakket dat aandoet als kadootje.

Topservice!!!

Supermooie kleuren en hele goede service. Zeer aangenaam om hier te shoppen.

Prima, afgeleverd in de winkel, zodat ik daar kan passen

Drie jurkjes besteld, twee van Collective. Die waren in het echt wel heel anders van kleur dan op de site en vielen ook vrij groot. De derde van Smashed Lemon is super en nu van mij!

Leuke webshop en prima service

Prima ervaring. Leuke en aparte collectie, snelle levering en de bestelling wordt mooi voor je ingepakt. Echt een cadeautje dus!

Qua kleding en service perfect Alleen de website geeft nogal problemen op de telefoon.

netjes op tijd geleverd en goed verzorgd verpakt

mijn pakket was netjes op tijd en kon het goed volgen via de track & trace. ook ben erg blij met mijn bestelling

altijd goede service

positief

Super mooie kleding en super kwaliteit. Zelfs de pakketjes zijn met zorg ingepakt... tis net een cadeautje elke keer om uit te pakken

Aangename bestelling

Duidelijke website, snelle verzending. Dus top!

Een feestje om uit te pakken!

Prima levering en het pakje eenmaal thuis was een feest om uit te pakken, met zorg gedaan. En eenmaal uitgepakt had ik de feestelijke over de top Irregular Choice schoenen aan mijn voeten, niet meer uit gedaan! Wat een beauties, je blijft er naar kijken. 'kMoet dus buiten de deur wel extra oppassen in het verkeer ;) En ik, geloof ik niet alleen! ik krijg al veel complimenten! Dus ik helemaal blij! Succubus, ga zo door, met het aanbieden van een geweldige collectie!

Gewéldige jurk met perfécte pasvorm!

Snelle service, mooie verpakking, kloppend maatlabel. Héérlijke jurk

Ich liebe Eure Schuhe

Ihr seid schuld das ich meinen Schuhschrank bestandigt erweitern muss - ich kann einfach nicht an Euren besonderen Schuhen vorbei. Gestern sind zwei neue bei mir eingetroffen. Sie sind so was von besonders und meine Teilnehmer in den Seminaren und die Alten Menschen in den Altenheimen freuen sich immer was ich wieder neues habe. Vielen lieben Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle Klamotten in toller Qualitat...

...und alles wird immer so zuckersuss eingepackt.

mooie schoenen

ik had mijn schoenen heel snel in huis,ik ben er erg blij mee.

Gorgeous bag

Received Genie bag, with changable sequins. Amazing in real, perfect size. Amazing service again.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ga zeker nog bestellingen plaatsen bij jullie. Top

Fijn!

Een pakketje van jullie is altijd een feestje. Goed en mooi ingepakt! De bezorgwijze is wellicht niet zo snel als sommige andere webwinkels, maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden (en als je het product direct wilt kan je natuurlijk ook naar de winkel gaan). Begrijpelijk dat jullie niet de mankracht hebben om dit midden in de nacht of in het weekend te gaan regelen. Het enige minpuntje is dat de collectie van collectif mij qua kwaliteit vaak toch wel een beetje tegenvalt. De afwerking kan denk ik toch net wel wat beter. Nu had in een broek met wat losse draadjes eraan en het merkje aan de binnenkant liet na 1 keer dragen al los. Geen grote problemen, ook niet iets wat door Succubus is veroorzaakt, maar dat is wellicht iets wat jullie kunnen aangeven bij collectif. Ik ben fan van jullie!

Schnelle Lieferung, tolle Passform

Wie immer alles perfekt

Geweldig!

Heel origineel overhemd van heel mooie kwaliteit. Het overhemd is niet alleen snel geleverd geweest, het was ook nog heel mooi ingepakt.

Mooie schoenen

Prachtige schoenen maar van de sluitingen snapte ik niks,dus terug gestuurd,zag me nog niet elke keer hannesen met die dingen

Fast shipping, trustworthy store

The prices are a bit above other shops, but the selection is great and shipping is fast. Be aware that VAT are added at checkout and not on the item itself. It surprised me the first time.

Goede aanbieding, leuk verpakt

Snel geleverd en de verpakking is een extra touch.

Tolle Schuhe, schnelle Lieferung.

Tolle Schuhe, schnelle Lieferung.

Top kwaliteit

Snelle levering, veel keuze, mooie kleren. Ik heb al vaker bij succubus.nl besteld en was altijd tevreden.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft