zo verliefd

ik ben helemaal blij met bambi aan mijn voetjes. ze maken mijn trouwjurk helemaal mij. zo schattig ingepakt ook. jammer dat ik bij jullie niet de zoolbeschermers kon aanschaffen.

Super tevreden over het hele verhaal

Snelle levering in een mooie doos. Leuk verpakt. Je voelt de liefde voor kledij bij het openen en zien van de doos. Goede en mooie kwaliteit van kledij.

Altijd superservice

Snelle verzending, goede retourregeling, goede produktomschrijving. Mijn favoriete winkel!!

GEWELDIG

Alles wat ik verwachte en beter. Snelle service Goed verpakt Heel mooie jurk!! Zoals op de foto's werd weergeven.

Mooie, vrouwelijke kleding

De meeste jurken of rokken zijn uniek en niet trendy. Dat maakt het leuk om er anders bij te lopen. Wat ik zeg uniek!

Leuke winkel

Goede klantenservice, prachtige collecties en doen echt hun best voor je.

Ik ben blut nu..

Al heel wat jaartjes klant en geen enkele keer heeft Succubus mij teleurgesteld. Zoveel keuze en zoveel leuke kleding! Wanneer ik weer een kijkje neem in de webshow voor één jurkje of om alleen even te kijken, heb ik binnen 10 minuten een winkelmandje ter waarde van 3 maandsalarissen. Dat wordt weer strepen dus.. naast de leuke kleding is de service ook prima. Snelle levering, je kan achteraf betalen, snel en vriendelijk contact wanneer dat nodig is en leuk verpakt (er komt echt een cadeautje binnen). 1 tip voor de website: hij zou iets mobiel vriendelijker kunnen. Het filteren werkt niet zo goed. Als ik bijvoorbeeld wil zoeken op meerdere maten, klik ik 1 maat aan en dan verspringt de pagina. Dan moet ik opnieuw naar filteren, naar maten en dan kan ik 2de maat aanklikken. Zou fijn zijn als ie niet verspringt.

Grossartig

Schnelle Lieferung, sehr gute Qualitat, perfekte Passform, immer wieder gerne. Sehr schon fand ich auch die liebevolle Verpackung in dem wunderschonen pinkfarbenen Packchen. Nett war auch der kleine Marienkafer, der auf der Seiden-Papier-Verpackung drauf gesetzt wurde. Das hat mich umso mehr gefreut, wie herzlich man seine Ware verpackt.

Ich bin von den Smashed Lemon Kleidern begeistert

Schnelle Lieferung und liebevolle Verpackung:-)

Positief

Ik hoopte dat mijn tweede bestelling beter zou uitpakken dan de eerste, en dat was ook zo gelukkig! Ik koos deze keer toch voor een maatje kleiner en dat was een goede keus. De kleding valt wat ruimer naar mijn mening. De omschrijvingen en materiaal vermelding is prettig. Alleen hadden de rokken en jurken die ik heb besteld geen voering, dit zou de kwaliteit wat verbeteren. De verzending is vlot en op een leuke goede manier. Het assortiment is erg origineel en uniek!

Mooi jurkje

Fijne stof en mooi model, hartstikke blij mee! 👍

Katoen is ook echt katoen. De kwaliteit van de materialen is redelijk goed

Leuke Winkel

Leuke winkel koop graag op deze website.

Schnell und unkompliziert

Schnell, unkompliziert, tolle Ware, ich denke das sagt alles.

parfait

colis arrive dans les temps, paquet ravissant et chaussures magnifiques!!!

Top ervaring

Ik heb al verschillende keren besteld en werd niet teleurgesteld van de dienst! Vlug geleverd, originele kleren en schoenen en gratis levering! Alleen 2 "min" punten 1) Voor een van mijn bestellingen was een rokje niet meer in voorraad. Ik moest maanden wachten en mails opsturen om een rembours te krijgen. 2) De "***u Hun" merk zal ik niet meer kopen, de schoenen zijn misschien goedkoop maar van zwake kwaliteit.

goede service, liefdevol verpakt

goede spullen en ook bereikbaar als er eens een keer iets niet bevalt (dat is me trouwens in alle jaren maar een of twee keer overkomen)

Geweldige webshop

Succubus heeft mooie spullen. De verzending is ontzettend snel en je krijgt je bestelling altijd erg leuk ingepakt, een echt cadeautje om te krijgen.

snelle bezorging, cadeautje om uit te pakken.

prima service

Always lovely

Everything is so beautifully packed and presented, I love receiving an order from succubus! Friendly accurate advice and fabulous clothes! Always my first stop when I want to find something special.

Weet het niet nog niet binnen

Nooit moeilijkheden gehad. Maar post nl heeft het pakketje kwijt. Nog ff afwachten dus..

Tolle Ware, niedliche Verpackung und sehr freundlicher Kundenservice!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Endlich tolle Klamotten in grossen Grossen. Ich bin Stammkundin und sehr zufrieden. Auswahl, Service, Qualitat sind prima.

Geweldig!

Altijd netjes op tijd, alles super leuk ingepakt in een leuk papiertje! Nog geen problemen gehad en altijd snel geleverd!

Altijd een snelle levering!

Jullie hebben leuke kleding en ik hoef helemaal niet zo lang op te wachten tot het geleverd is. Helemaal top! En het terug sturen? Dat is ook geen probleem. Je hebt altijd snel je geld terug. Ook heel fijn.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft