Super!!

Ik had een jurkje besteld die niet goed was dus ging retour. En dat liep ook helemaal perfect. Dus zonder problemen kreeg ik mn geld terug gestort. Verder heb ik een superleuk jurkje en topje en oorvellen gekocht. Allemaal superleuk verpakt. Echt heel leuk is dat zeg. Klasse!!

Perfect zoals altijd.

Ik had een top besteld voor bij een shortje. Die perfect past en de service was uitstekend zoals altijd.

Unkompliziert!

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung, schon verpackt, keine uberflussige Verpackung, gute Ware - toll wie immer!

Het jurkje voldoet 100% aan mijn wensen

het jurkje past mij zeer goed

Blij mee!

....

Super service

Erg blij met mijn aankoop, zit perfect, goede kwaliteit heel erg mooi en snel geleverd.

Truly Vintage inspired

Ok de website is een moderne toepassing, maar je pakketje is zoals toen met zorg en stijl ingepakt. Als je vragen hebt krijg je een eerlijk antwoord zo snel mogelijk. Mocht je bestelling niet voldoen aan je wens zal Succubus je oprecht snel helpen om de klacht te verhelpen. Stijl en Service van toen in een modern jasje.

Mooie kleding voor een goede prijs

Topkleding en super service

Ik had de jurk binnen 24 uur in huis.Super leuke jurk en precies wat ik van de foto had gedacht.Vriendelijke klantenservice die gelijk antwoord gaf via email ivm betaling Cadeaubon.Hoop ooit eens naar 1 van de winkels te gaan .

Snelle verzending en mooie kleding!

Ik bestel nu al ongeveer 2jaar bijna al mijn kleding op Succubus.nl. Het is kwalitatief goede kleding en ze verzenden de pakketjes super snel! Enige minpuntje, dat ik al 2keer geen riempje bijgeleverd heb gekregen.

Aanrader.

Mooie kleding voor een faire prijs en heel gebruiksvriendelijk.

Schnell und schon verpackt.

Die Schuhe kamen in einem super schonen pinkfarben Paket. Alles war sehr liebevoll und schon verpackt. Mit einem kleinen Marienkafer drauf geklebt. Alleine das macht das ganze Paket noch viel angenehmer und schoner beim auspacken. Die Schuhe haben sehr gut gepasst. Auch der Kundenservice war schnell und freundlich.

Mooi aanbod. Loopt soms te hard. Verzending en retour gaan prima. Retour portaal is super. Mailcontact ook snel en klantvriendelijk. Jammer dat er weinig echte winkels zijn.

Heel goede service, sneller verzending, goede maattabel. Niets op aan te merken. Ik ben fan en blijf het ook!

Excellent service

This is the first time I ve ordered from this company and from outside the UK. I ordered an Onjenu jumpsuit and it arrived faster than ordering in the UK. The service was excellent and would definitely purchase from this company again.

I believe in the power of the feminine!

Mooie collectie vrouwelijke kleding in alle stijlen. De verzending is ook al zo mooi verzorgd, waardoor iedere aankoop een cadeautje is! Het enige dat me soms tegenhoudt om meer te kopen is dat je retourzendingen zelf moet betalen. Ik zou anders veel meer uitproberen en kopen!

Mooie collectie!

Mooie kleding en snelle verzending! Creditering mag iets sneller vandaar 1 ster minder ;)

Wederom top

Al meerdere keren iets besteld. Mooie kleding/ tassen en andere accessoires . Goede kwaliteit en top service

Prima !

Het is altijd prettig winkelen bij SUCUBUS. Mooie artikelen, snel bezorgd en ook zonder problemen te ruilen of te retourneren.

Great shopping experience!

Thank you very much for my wonderful new shoes! The wrapping already was so glamorous! I'll come back very soon!

Mooie kleedjes van goede kwaliteit

Een paar dagen langer moeten wachten dan vooropgesteld, maar het wachten waard. Ik ga stralen op de volgende trouwfeesten! Fijn dat jullie echt grote maten verkopen en zo alle vrouwen er goed doen uitzien!

Kwaliteit voor goede prijs en service

Superleuke kleding en accessoires waar je echt vrolijk van wordt. Alles goede kwaliteit en pasvormen. Wanneer er toch iets niet goed mag zijn, zijn ze makkelijk te bereiken en wordt het voor je opgelost. Topwinkel!

schone Schuhe blitzschnell geliefert

Superchice Schuhe. Superschnell geliefert

Hele fijne webshop

Ze hebben een uit gebreid assortiment, snelle verzending en zelfs een optie om goedkoper producten retour te sturen dan de standaard PostNL kosten. Ook aanmelden voor retour gaat super makkelijk en snel. Mijn enige verbeterpunt is om pasvormtips toe te voegen per product (zoals hoeveelheid stretch en kleine/grote buste maat kleiner/groter nemen) zodat je nog meer kans hebt de juiste maat te kiezen wanneer je online bestelt. Dit geldt natuurlijk niet als je in de winkel gaat passen.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft