Snelle levering, prachtig ingepakt en geweldige service

Ondanks de sale werd mijn pakket alsnog binnen 1 dag verstuurd en was prachtig verpakt. Helaas pastte de jurk niet en kon ik het gelukkig de volgende dag terugbrengen, waarbij het geld netjes werd teruggestort.

Een echt luxe cadeautje

Een fijne service, snelle levering en als je je pakketje krijgt zit het heel mooi ingepakt waardoor het echt als een cadeautje aanvoelt. Jammer genoeg vielen de jurkjes heel groot waardoor deze niet passen.

Snelle levering.

Ik woord gewoon al blij waneer het rosa doosje arriveerd. Mijn compliment voor het liefdevolle verpakken.

mooi en snel geleverd

Mooie shirts gevonden op de site lekker snel berstuur den ook erg mooi ingepakt!

Ik had een paar maanden geleden een bikini bij een ander bedrijf besteld. Deze liet weten door de vele afname dat hij dus tijdelijk niet leverbaar was maar dat ze binnen 7 a 10 dagen wel binnen zouden hebben. Nu gaan we dus binnen deze tijd op vakantie. Ik heb toen snel een bikini bij jullie besteld, dit was op maandagavond en woensdag is hij geleverd. Hij zit gigantisch lekker en staat volgens mijn man heel erg goed.

Goede service, snelle oplossingen en uiterst vriendelijk.

Cadeautje om uit te pakken.

Boven verwachting. Met aandacht ingepakt, komt zeer goed over. De schoenen die ik besteld had, van Ruby shoo, waren ook helemaal naar mijn zin. Eerste keer dat ik besteld heb bij Succubus, maar zeker niet de laatste. Kosteloos betalen achteraf via Klarna, vind ik namelijk ook helemaal ideaal. Succes dus!

Genial!

Farben sind wie abgebildet und Grössenangaben sind stimmig-bei den Schuhen gibt es eine Masstabelle-vielen Dank dafür- liege zwischen 38 und 39 und da ist das enorm hilfreich! Versand,Verpackung (so knitterfrei wie es eben geht bei Päckchen) und auch die Retourenabwicklung sind perfekt.

Mooie kleding, goede service

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding die ik besteld heb. De manier waarop het is ingepakt - daar is zorg aan besteedt, dat zie je zo. Leuk! Contact is snel en erg vriendelijk. Complimenten daarvoor.

Een aanrader

Zeer goede kwaliteit, mooi ingepakt , je krijgt spontaan een glimlach op je gezicht bij het openen van de verpakking :) de maattabel is zeer betrouwbaar! Ik heb alleen een weekje geduld moeten hebben, voor de rest zéér tevreden

geweldige winkel

Snelle levering, mooie spullen, goede service, wat wil een mens nog meer.

Fijne zoekfunctie, prachtige kleding, leuke e-mails. Al jaren fan van deze webshop.

Fijn dat er 2 modellen zijn die een kledingstuk dragen, zodat je een redelijk beeld krijgt hoe kleding bij jezelf zal staan. Communicatie over je bestelling is goed, komt altijd aan als een vrolijk roze kadotje en als je de doos opendoet wordt je blij hoe mooi het is verpakt Retour zenden gaat soepel, mits je thuis een printer hebt. Terugbetaling duurt even, maar die ervaring is hetzelfde bij andere webshops.

Topwinkel voor plussize kleding

Prima webwinkel voor als je een maatje meer hebt! Mooie kleding, fijne kwaliteit stof en heel snel wat betreft levering.

Fijne service

Mooie kleding, behulpzame winkeljufrouwen,fijne klantenservice en hele, hele mooie kleding en een mooi uitgebreid assortiment.

Fantastisch!

Geweldige kleding, leuke website, perfecte levering. Kleding die je bij ons in België niet vindt, leuk dat ze ze ook gratis opsturen naar ons. Jullie zijn 🔝.

Snelle service en makkelijk dat ik kosteloos de kleren in Alkmaar kan ophalen.

Mooie webshop, werkt makkelijk en is erg overzichtelijk. De kleding is fantastisch en inmiddels bestaat zéker 1/3 van mn kast uit Succubuskleding. Heerlijke webwinkel en ook fijn dat de gelegenheid er is om bij de open weekenden te passen óf in de filialen in Amsterdam of Alkmaar. Ik ben fan!

Immer wieder gerne

Ich habe mir einen Petticoat bestellt, das Paket kam fruher als gedacht und der Petticoat war im pinken Paket wie ein Geschenk eingepackt. War eine schone positive uberraschung. Die Qualitat der Sachen (habe in der Filiale in alkmaar und beim outlet Verkauf schon viele Sachen von denen gekauft) ist gut bis sehr und ich kaufe immer wieder gerne dort ein. Wird nicht meine letzte Bestellung dort gewesen sein!

Super prices, speedy delivery

Always kept up to date, beautifully presented shoes!

Goede en snelle service

Helaas was één product niet meer op voorraad. Dar kreeg ik apart een vriendelijk mail over om eventueel iets ander te kiezen. Mijn andere bestelling was al wel toegezonden en het alternatief werd nagezonden. Vriendelijke en snelle service

Suuuuuuuuper

Alles super,schnelle Lieferung tolles Material im wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle (gratis) levering, mooie artikelen van goede kwaliteit

Pluspunten

Goede uitleg en afmetingen. Duidelijke foto's van product die je koopt.

Pluspunten

Super leuke spullen en kleding goede kwaliteit en leuke prijzen mijn favoriet online winkel voor Mn retro,rockabilly en vintage spullen

Gen is prima zo

Pluspunten

Origineel internet shop. Beveel het zeker aan bij vriendinnen.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft