3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en accurate behandeling van mijn bestelde product! Fijn dat er een bericht kwam toen het door mij gekozen product weer op voorraad was. Ook ben ik erg blij met de "gratis" verzending! Dat nodigt mij uit tot een snelle beslissing.

"Gooi" ook eens wat grotere maatjes in de sale.........

Pluspunten

Snelle levering, en zoals altijd leuk ingepakt met een mooi papiertje en het wel bekende schattige lieveheersbeestje. En mocht het toch eens niet passen dan kan je via de eigen retour voor slechts €5,00 ipv de normale pakketjes kosten van PostNL terugsturen.

Ik ben eigenlijk altijd tevreden van Succubus! Van jurk tot accessoires. Alleen jammer dat jullie (vooralsnog) geen stockings/lingerie enzo verkopen! Zeker een goede seamed stocking is toch echt een onmisbaar deel van een echte vintage garderobe, dat je niet zomaar even bij de lokale high street winkel erbij koopt... Misschien toch eens denken over een samenwerking met What Katie Did of Secrets in Lace of dergelijke fabrikanten in de toekomst?

Pluspunten

Nette en duidelijke communicatie naar de klanten toe. En de producten zijn netjes en mooi verstuurt. Echt een kadootje

Pluspunten

Snelle levering, kledij zoals beschreven, maattabel gemakkelijk en juist.

Pluspunten

Snelle service. Het jurkje was leuk en netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering aardig personeel goede kwaliteit

Pluspunten

snel en accuraat

geen

Pluspunten

Ruime keuze, maatbeschrijving is correct, degelijke kledij en leuk ingepakt.

Verzending had sneller gemogen.

Pluspunten

fantastische jurken en fantastische service! jurken komen altijd superleuk verzorgd binnen, bedankt!

Pluspunten

Supermooi ingepakt Duidelijke website Helaas geen levering op zaterdag zodat ik tot maandag moest wachten op mijn pakket

Ook laten leveren op zaterdag (mijn pakje was vrijdag al bij Bpost en ik vond het zo jammer dat ze het niet leverden op zaterdag want ik wou nog vanalles bij bestellen maar wou wachten tot ik wist of ik de juiste maat had)

Pluspunten

Prachtige kleding, veelal betaalbaar en echt verpakt als cadeautje voor mezelf

Retour sturen van een jurk is lastig als je zelf niet kunt printen. Ik zou graag de mogelijkheid zien om een retour etiket te ontvangen via bijv. De post. Of dat deze al bij de bestelling zit

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Unkomplizierte Bezahlmoglichkeiten, sehr schneller Versand und die Ware genau wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Vlotte communicatie en levering

Doe zo verder

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Einfach nur grandios.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle verzending, aparte, mooie vesten en geweldige dr. martens.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Heel erg vriendelijk en komt altijd na opnhun afspraken

Nvt

Pluspunten

Gratis verzending

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten

Retourbon zelf uitprinten is niet handig. Gelijk en retourbon in de doos doen is praktischer dus klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelheid levering, mooie verpakking, aandacht aan besteed

Nvt

Pluspunten

Vlugge verzending, tiptop service

Pluspunten

Pluspunten

Snel verzonden, netjes verpakt en goede service.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft