Mooie jurk. Maattabel komt heel goed overeen, dus 1x goed.

Duidelijke info op website met betrekking tot maten. Snelle en correcte levering. Ook altijd leuk ingepakt.

Perfekt

Schnelle Lieferung, perfekte Abwicklung der Bestellung, tolle Produkte angenehm zu Tragen. Love so much

Heel blij mee

Heel leuke spulletjes

Alles super

Alles super gelaufen! Schnelle Lieferung, schone Ware!

Nooit teleurstellend

Altijd mooie pakketjes, leuk ingepakt. Mooie, unieke kleding. Fijne klantenservice. Snel bezorgd.

Altijd goed en gezellig personeel!

Het is altijd weer een feestje om bij Succubus te winkelen met vriendelijk en behulpzaam personeel en veel te veel leuke dingen!

Super.

Fijne winkel, behulpzame medewerkers die je ook lekker je gang laten gaan. Als je online besteld is alles mooi en goed verpakt. Ik heb nog nooit iets terug gestuurd dus daar kan ik niks over zeggen

Vlugge bestelling

Normale tijd bij mijbaangekomen.

Snel en zo leuk ingepakt!!

Een Loungefly tas besteld. Kwam in een prachtige roze doos. Tas zelf was ingepakt in roze vloeipapier met als finishing touch een zwart lintje er omheen en een houten lieveheersbeestje er op geplakt. Echt zo leuk!

Snelle service mooi product

Mijn bestelde sjaal arriveerde in perfecte staat, mooi verpakt en zeer snel.

Erg goed

Er prettig! Prachtig verpakt, goede service

mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit kleding, goede pasvorm.

Amazing customer service

Customer service are amazing, through no fault of their own my parcel was returned back to them. As soon as it arrived back to them they shipped it straight back out. I had emails confirming things straight away and problem was solved immediately. Would definitely recommend these. My boots arrived and they are amazing. Very very happy

Umfangreiche Auswahl an Vintage und Comicbekleidungsartikel

Sollte das gewunschte Teil auf der ublichen Kaufseite ausverkauft sein durfte man hier fundig werden. Banned Retro, Hell Bunny etc. Abwicklung der Lieferung bzw. der Rucksendung des zuerst klein gewahlten Kleidungsstuck hat alles wunderbar gepasst.

Susse Stofftiere auch fur Erwachsene

Sehr susse Stofftiere als Geschenk fur Erwachsene

Steeds héél tevreden

Kledij altijd tip top. Verzending vlot en mooi. Goede maatbeschrijving

Snel gebracht en mooi verpakt

Echt leik om een pakk3tje van Succubus te ontvangen. Mooie rose doos en je kleding in papier verpakt daar word je toch blij van? En daarnaast hebben ze een groot deel van de enorme Run and Fly tuinbroeken. En ik spaar ze allemaal ;)

Heel tevreden

Mijn pakketje werd snel geleverd... Was ook zo mooi en netjes verpakt.. Alles gewoonweg in orde! Ik zal hier zeker weer opnieuw bestellen.

A store worth recommending and shopping with you is a pleasure.

As always, fast delivery, beautifully packed box. I am delighted and I recommend shopping with you.

Schnelle Lieferung, sehr schon verpackt. Produkte hat super Qualitat.

Prima webshop!

Prima webshop met snelle levering van een zorgvuldig ingepakt pakketje!

Fijne en overzichtelijke website

Het is een fijne website, waar je snel en overzichtelijk kunt vinden wat je leuk vind. De kwaliteit is goes. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Ware leider mit kleinem Mangel, aber sonst alles super!

Habe ein Irregular Choice Weihnachtstuch bestellt mit eigentlich jeweils einer roter Bommel pro Ecke, leider fehlte aber eine Bommel. Allerdings habe ich das Tuch fur die Halfte des Originalpreises bekommen, daher hat es mich nicht weiter gestort. Ansonsten war alles zu meiner Zufriedenheit.

Just amazing!

Buying at Succubus was an overall pleasant experience and I will come back!:-) I feel like they have an exceptional range of clothing and accessories and the dungarees I bought are super comfy and beautiful!! Lovely packaging, fast shipment and delivery. Thumbs up!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft