5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Die Bestellung wurde sehr rasch bearbeitet und kam innerhalb weniger Tage bei mir an. Die Verpackung ist perfekt und sehr liebevoll....mit Seidenpapiereinschalg und Gluckskafer. Die Kleidung ist der Hammer und ist sowohl von den Stoffen als auch in der Verarbeitung 1a. Die Massangaben stimmten wunderbar und ich freue mich uber die tollen Sachen. Ich kaufe wieder dort ein!!

Pluspunten

Prima webshop. Kleding ook in 3 xxl maten.

Pluspunten

Geweldig dat elk jurkje nauwkeurig is opgemeten waardoor ik precies weet welke maat ik moet bestellen. Ook de beschrijving van elk kledingstuk is prima, b.v. wat voor soort stof gebruikt is. ZO kom je nooit voor verrassingen te staan!

Pluspunten

Fijne webshop, heel mooi vormgegeven en helder om doorheen te bladeren. De jurken zijn prachtig en van goede kwaliteit. De jurk die ik bestelde was in het echt nóg mooier dan op de foto, en ik ben er super blij mee. Grootste pluspunt voor mij was de duidelijke matentabel. Dankzij de duidelijke toelichting van de maten, heb ik een jurk gekocht die mij perfect past! Verder snelle levering, en de jurk was mooi ingepakt. Echt een cadeautje!

Pluspunten

Klantvriendelijk, willen meedenken met je en zijn digitaal goed bereikbaar.

Standaard info maken van hoe vallen de maten, hoeveel stretch is er.

Pluspunten

Supersnel! Goed verpakt! Gemakkelijke verzendmanieren!

Kleur week heel klein beetje af, was iets lichter dan op foto leek. Geen probleem na het passen!

Pluspunten

Duidelijke maattabellen, netjes verpakt.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Schnelle Lieferung, die Kleidung ist wunderschon, alles auch noch hubsch verpackt, was will man mehr?

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Toller Shop! Tolle Produkte! Mega Qualitat! Sehr empfehlenswert und fur die Produkte absolut angemessene Preise!

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord op je vragen en altijd vrolijk ingepakt.

Indien 1 vd artikelen uit een ander filiaal moet komen, even de zending aanhouden een dagje. Dat scheelt verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Of dit als optie toevoegen, dat de klant hiervoor kan kiezen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie collectie

Sneller retouren verwerken!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive The SHIRT arrived yesterday, it's Beautiful, and the way it was wrapped was so Great. We just don't see such detail to Customer Service in U.S. anymore. Thank you so very much

Pluspunten

Prima service en goede kwaliteit!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Kam schnell, war liebevoll verpackt, passt perfekt

Pluspunten

Leuke spullen, goede klantenservice en snelle levering

Pluspunten

Mooie kleding, fijne website, snelle service

Pluspunten

Prima service, snelle levering!

Pluspunten

Supersnelle levering Mooie producenten, klopt altijd met de omschrijving

Pluspunten

Als een cadeautje ingepakt. Genieten om het uit te pakken.

Pluspunten

-Klantenservice en fysieke winkels, die je ook telefonisch goed en vriendelijk te woord staan. -snelle levering. -goede acties -maattabellen

Bij alle producten omschrijving van de maat. Evt tips of stof veel stretcht of aangeven of tailleband bv van rok elastisch is of niet.

Pluspunten

Snelle verzending en mooi verpakt! Goed bereikbaar en ook zichtbaar in de winkels en open dagen.

Ik vind dat Succubus het heel erg goed doet en in al die jaren steeds beter wordt.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft