3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf heeft een goede site indeling, en zorgen voor goede en zo snel mogenlijke levering van producten.

Ik heb zelf geen printer, en dat maakt retoureren erg moeilijk. Het zou handig zijn als je met een nummer code toch het paket makkenlijk terug kan sturen. Het is een voorbeeld Maar retour proces mag makkelijker. I.v.m geen printer bijvoorbeeld.

Pluspunten

Leuk ingepakt, mooie kwaliteit, snelle levering.

Geen verbeterpunten, perfect voor elkaar

Pluspunten

Heel snelle en zorgvuldige levering. Als het pakketje aankomt word je al vrolijk van de roze kartonnen doos. Daarbinnen heel mooi verpakt mijn bestelling! Werkelijk een cadeau, subliem.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen, en ontzettend hun best gedaan om mij zo snel mogelijk mijn jurkje te bezorgen. Goede communicatie en out of the box denken om het mij naar mijn zin te maken. Perfect!!!!

Pluspunten

Schoenen besteld. Je krijgt precies wat je verwacht, snel, keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en achteraf betalen

Retour sneller afhandelen.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Groot assortiment.

Meer voor mannen.

Pluspunten

Correcte, vriendelijke, snelle service. Altijd mooi ingepakte bestelling. Steeds een leuk uit te pakken cadeautje voor mezelf;-)

Pluspunten

Goede service, snelle levering, mooie spullen

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Positive Ich leider nichts bewerten da meine Lieferung immer noch nicht da ist. Was traurig ist. Ich habe eine Hermes iD Und die wissen von nichts Ware wurde schon bezahlt und nichts passiert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Snelle levering, ook grote maten verkrijgbaar, zinnige kortingen

Ga zo doo

Pluspunten

Producten zijn van goede kwaliteit, snelle en sjieke levering. Ik kijk altijd weer uit naar het roze pakje van succubus ❤

Pluspunten

Altijd weer tervreden. Past goed en zo mooi verpakt

Pluspunten

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Snelle bezorging voor erg leuke sokken

Pluspunten

Snelle levering en correcte afhandeling

Geen idee, alles was perfect in orde

Pluspunten

Snelle levering (ook naar Duitsland) en prima kwaliteit:) De keuze is ruim.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en artikelen netjes verpakt

Jammer dat je of €5.00 of € 6.95 voor retourneren moet betalen. Ga ook niet meer bestellen met dit in mijn achterhoofd er is vaak altijd wel iets bij wat niet bevalt.

Pluspunten

Mooie producten!

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, goede prijzen

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft