Pluspunten

Verzending wordt prachtig verpakt, een cadeautje voor jezelf

Als je eenmaal de website hebt bekeken, kom je vervolgens over sluikreclame tegen. Dit vind ik niet prettig

Pluspunten

Goede website, regelmatig sale. Prijs staat vermeld onder het artikel.

Bestellen verloopt ingewikkeld.

Pluspunten

zeer snelle aflevering bestellig,

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Love the products!! Anita rocks! I hope to be wearing a lot more of your outfits!

I went to the Amsterdam store yesterday around 14.30 to pick up my order. But the sales person had a friend over.. and they were having a long private conversation and drinking coffee. I had to interrupt them, to get their attention after several minutes of awkwardly standing in the middle of the store waiting for service. I was the only customer. I ended up only taking the shoes. Because I was a bit annoyed and they were also having the coffee in the fitting area. So I wasn’t comfortable trying the outfits on in the middle of their conversation.

Pluspunten

Veelzijdige keuze van mooie producten. De kadodoos waarmee mijn bestelling verstuurd werd, maakte het ontvangen nog leuker. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de status.

Pluspunten

Heel snel en netjes in gepakt.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Tolle Schuhe...leider musste ich sie wegen Grossen Problemen zuruck schicken....leider

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle verzending en mooi verpakt

Het product zelf was van matige kwaliteit (zeer slechte rits, waardoor het kleed niet kon sluiten eens je het aanhad, ongeacht dat het de correcte maat was)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Vielen Dank. Alles wie beschrieben. Schnelle Lieferung. Bestelle gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Er was een item te weinig verstuurd, ondanks dat op de bestelbon vermeld werd dat het wel in de verpakking had moeten zitten. Succubus heeft het item nog nagestuurd.

Pluspunten

snelle levering, mooie verpakking, goederen naar wens

Positive Cooler Shop tolle Qualitat alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Overzichtelijke website Artikelen netjes verpakt, verpakking is zelfs leuk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie merken die niet altijd te krijgen zijn in Nederland.

Jammer dat je niet gratis kunt retourneren. Dat maakt dat ik een volgende keer toch voor een andere webshop met dezelfde soort kleding/merken kies.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Schneller Versand, liebevolle Verpackung wurde wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Fijne site, goede levering, ook grotere kledingmaten en schoenmaten!

Marilyn

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Auftragserledigung innert 3 Tagen erfolgt. in hubscher Verpackung einwandfrei geliefert. Verbesserungspunkte keine - fur mich stimmte alles

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Mooie kleding

Kleding voor een maatje meer is heel snel uitverkocht

Pluspunten

altijd snelle en correcte leveringen ruime keuze steeds nieuwe spullen en regelmatig afprijzingen , wat natuurlijk super is

Pluspunten

Altijd snelle levering en mooi ingepakt. Retour is ook altijd snel en duidelijk.

Een bijgeleverd retourformulier zou heel prettig zijn, aangezien ik zelf geen printer heb en steeds minder mensen een printer in hun bezit hebben.(die ik ken) Misschien meer voorraad van de kleinere maatjes? Vaak zie ik van de wat alternatievere spullen mijn maat niet meer op voorraad (bijv. de hell bunny nightshade jurk in xs)

Pluspunten

Snelle verzending

Momenteel voor mij persoonlijk niet

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft