Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit producten. Top klantenservice, mocht er toch iets niet helemaal goed zijn. Achteraf betalen mogelijk.

Helaas geen gratis retourzending mogelijk, dat zou het shoppen prettiger maken.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Die wunderbare Verpackung hat mich sehr begeistert. Das schone Kleid naturlich auch :-)

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Immer wieder gerne! Tolle Auswahl, schnelle Lieferung und netter Kontakt :-)

Pluspunten

Gastvrijheid, behulpzame medewerkers en super leuke kleding voor jong, oud, man én vrouw!

De locatie is ver weg als je niet in Noord-Holland woont

Pluspunten

Leveren snel, bestelling wordt erg mooi ingepakt.

Ik snap wel dat Succubus ervoor kiest de klanten zelf verzendkosten terug te laten betalen (het is natuurlijk een enorme kostenpost voor een bedrijf), maar dit weerhoudt mij ervan om vaker iets bij Succubus te bestellen. Als een product op een concurrerende site te krijgen is met gratis retourneren zal ik altijd daarvoor kiezen.

Pluspunten

Nette levering ,snelle bezorgen leuke cadeautje bij de verpakking ,de spulletjes zijn exact hetzelfde als op de foto erg tevreden met de bestelling.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Super schone, liebevolle Verpackung!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Sehr schnelle Lieferung, alles passt wie beschrieben. Tolle Kleidung. Gerne wieder!

Wat mij betreft mag de bestelling in 1x bezorgd worden. Ik kreeg het nu in 2 delen. In 1 doos en 1x bezorgen is beter voor het milieu ;-)

Pluspunten

Snelle verzending, goed ingepakt

Pluspunten

Heel veel keus aan kleding, zeer gemotiveerd medewerker, vriendelijk, professioneel en behulpzaam. In deze onrustige tijd moet man niet jagen, laat ons genieten, met wat er is en hoe het is.

Die zijn er niet. Het charme bestaat uit het nu hoe het is. Misschien kunnen jullie in de zomermaanden op de Braderien staan. B.v. Op Woensdag in Egmond aan Zee. Dan hebben jullie meteen een uitbrijding naar Duitsland. Ik denk het past hier goed en het publiek is er zeker, de gasten bedoel ik!!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, gevoel van persoonlijke aandacht voor verpakken (lintje, papier)

Aanduiding hoe iets valt of stofsoort (dik of dun) mijn broek bleek van dunnere stof dan verwacht.

Pluspunten

Erg leuk verpakt en snelle levering

Pluspunten

Mooie verpakking. Snel bezorgd

Zorgen voor reviews bij jurken

Pluspunten

Leuke collectie, snelle levering

Positive Alles super, sehr schnelle Lieferung

Pluspunten

Goed bereikbare en vriendelijke medewerkers! Kleding van mooie kwaliteit.

Pluspunten

Hele gave dr Martens. 2 paar besteld, helaas bij 1 paar lichte beschadiging, contact over opgenomen en wacht nog op een reactie.

Sneller reageren ondanks drukte. Alle bedrijven zijn druk, maar snel reageren is wel iets anno 2019.

Pluspunten

Leuke site veel keuzes,retour ook makkelijk

Pluspunten

X

X

Pluspunten

Snel geleverd Mooi verpakt

1 star: very bad, unacceptable

Positive I would love to write a Positive review but unfortunately I ordered on the 12 February and today is the 24 February and still have not received my order. I did email customer service but got a reply back saying they were currently too busy getting ready for a sale to assist me and would get back to me. The boots I ordered were for a present for the 23 February which is pointless at this stage, very disappointing with my first order. Suggestions Better customer service, better delivery, quicker delivery

• Would you recommend us? No

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Bon prix, envoi rapide, emballe merveilleusement

Pluspunten

De maten klopten precies, de kwaliteit was prachtig en de spulletjes waren erg leuk ingepakt.

Bij het shirtje kon ik niet zo goed zien hoe lang het was, en er waren meer dingen die ik niet 123 zou kopen omdat ik de maten niet zo goed kan inschatten.

Pluspunten

Supersnelle levering. Schoentjes van mijn dochtertjes waren erg leuk ingepakt.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft