Pluspunten

Prima afhandeling, de levering duurt wel een week maar ik kan mijn pakketje volgen via het traceersysteem.

Pluspunten

Zo veeeel keuze, heerlijk! Ook een snelle levering!

Heb soms de indruk dat de grote maten zo snel uitverkocht zijn...

Pluspunten

Wat een feestje als het pakketje wordt bezorgd.

Pluspunten

Goed Kwaliteit

De levering, het kan beter.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

Pluspunten

schitterende producten, perfect pasvorm, keurige levering, ingepakt als een vrolijk cadeautje, betalen achteraf mogelijk via een goed werkend systeem. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Pluspunten

Mooie website, snelle verzending, bestelling is netjes verpakt in de doos.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Beautifully packaged. It made the item feel very special.

Pluspunten

Super schoenen. En de doos echt met zorg ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen.

Pluspunten

Elke bestelling is een cadeautje, van geen enkel bedrijf ontvang je zo een leuk ingepakt artikel. Kwaliteit van de geleverde artikelen is hoog.

Blijf alsjeblieft die eigen identiteit en uitstraling behouden.

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs, prima service

iets betere maataanduiding

Pluspunten

Gewldige jurken. Goede maattabel

Pluspunten

Vlotte levering. Schoendoos was nog eens extra verpakt in cadeaupapier. Schoenen zitten als gegoten.

Pluspunten

Snelle levering en heel mooi verpakt. Een feest om te ontvangen!!

Pluspunten

Pakket geweldig mooi ingepakt. Echt een cadeautje om zo een pakketje te mogen ontvangen. Zeeer blij met mijn mooie rode schoentjes. Dankzij de maattabel passen ze perfect!

Ik zou wel graag iets minder mails willen ontvangen ter bevestiging van een bestelling. Echt too much.

Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt! Gratis verzending en prima prijzen.

Vaker kortingscode in de nieuwsbrief, maattabel klopt soms niet helemaal.

Pluspunten

Vlotte en correcte afwerking van mijn bestelling.

Pluspunten

Netjes en snelle levering met een kleine attentie het lieveheersbeestje maakt helemaal af.

Pluspunten

Correcte levering duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering. Het product zat in een mooie gekleurde doos Na dat ik het had opengemaakt lag mijn rol ingepakt als een echt cadeautje in mooi vloeipapier met een strik erom en een lieveheersbeestje en een mooie afbeelding in de doos netjes opgevouwen. Ik ben heel blij met de prachtige rok die ik besteld had en mazzel in de sale had ik ook nog 50% korting. Dit alles verdient een dikke 5 sterren! Ik ben heel blij met Succubus.

Nee

Pluspunten

Leuk aanbod

Nog meer keuze

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft