Pluspunten

Duidelijke regels vermeld op de site.

Mails mogen sneller beantwoord worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekend! Heel leuk hoe het bestelde shirt ingepakt is. Voelde echt als een cadeau. Heel enthousiast over. Keep up the Good work!

Geen enkele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling-levering-kwaliteit ok

Geen idee

Pluspunten

Altijd mooie spullen !

Pluspunten

Snelle bezorging, leuk ingepakt. Jammer dat de schoenen niet pasten. Service aan te bevelen!!!

Pluspunten

Super snelle levering goede kwaliteit goede pasvorm voor de minder gemiddelde persoon.

Omschrijving product webshop

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Wordt snel geleverd en keurig verpakt. Best een beetje chique. Ik vind de outlet ook altijd heel gezellig. Ga er begin maart weer heen. Het is wel een heel eind rijden maar we schoondochter en ik en soms ook nog vriendinnen van haar) maken er altijd een leuke dag van.

Wat goedkoper worden? ;-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Rok besteld volgende de site leverbaar, ook betaald. Blijkt later dat hij toch niet meer op voorraad is. Wordt ook geen alternatief geboden ofzo. Erg vervelend.

Pluspunten

Snelle levering Verzorgde pakketten Top website

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive gerne immer wieder

Pluspunten

Prachtige collecties en veel keuze in stijlen die ik in de winkels niet kan vinden

Pluspunten

Snelle levering en mooie verpakiing

Pluspunten

Hele leuke kleding, snelle levering

Pluspunten

Duidelijk en helder beeld hoe het product is

Nee

Pluspunten

Zeer snelle levering online en het wordt geweldig ingepakt! Elke keer weer een kadootje. In de winkels werk en ontzettend leuke dames met veel kennis.

Vooral zo door blijven gaan!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Brilliant! Shoes can quickly, were as described and feel great! These shoes came quicker than from a UK based site!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie Mooi aanbod

Pluspunten

Fantastische retourservice!

Meer en duidelijker maattabellen. Graag ook aangeven welke maat het model op de afgebeelde foto draagt. Hoe beter ik als klant de maat kan inschatten hoe minder jullie retour krijgen!

Pluspunten

Snel geleverd, bijzonder leuke verpakking!

Pluspunten

Prima levering! En zo fijn dat je achteraf kan betalen en ik zo 2 maten dr Martens kon proberen. Geen problemen met retourneren, en de doos was super leuk ingepakt. Klein cadeautje voor mezelf zo!

Eigenlijk geen

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt. Ben ook erg blij met de jurk.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft