Pluspunten

Mooie site. Snelle levering. Produkt zoals omschreven

Pluspunten

Snelle terug koppeling en snelle levering

Ga vooral zo door

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Sehr schon verpackt, weiter so!

Pluspunten

Super leuke spullen en heel veel keus. Het pakje krijgen is altijd een cadeautje, zo mooi ingepakt.

Pluspunten

Goede klantenservice en snelle levering. Bij het opsturen van een verkeerde bestelling werd er niet moeilijk gedaan over de retourkosten die ze voor eigen rekening namen. Prima service! En klarna vind ik ook erg prettig!

Pluspunten

Veel keus snelle levering!

Kan niet zo veel bedenken

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Superschnell geliefert und auch noch so liebevoll verpackt. Vielen Dank!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk, snelle bezorging. Prachtige verpakking waar je gelijk happy van wordt.

Begrijp me niet verkeerd hier maar wat eerlijkheid met fotos van sneakers zou fijn zijn. Bijv: ik kocht 3 paar sneakers om dat ze een leuke print hadden. Op de foto zag je de print van één kant. Ik ging ervan uit dat de hele schoen bedekt was met de zelfde print. Helaas was dat niet zo. Alleen de helft, de buitenkant. In de beschrijving was dit niet te lezen. Dus ik voel me iets bedonderd. Ik vond ze zelf niet zo leuk meer.

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Friendly service, fast delivery - well done! Thanks a lot.

Positive Alles perfekt

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Everything arrived in a timely manner and is always beautifully wrapped and presented. I always enjoy buying from these guys.

Pluspunten

Zeer snelle levering, overzichtelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kledingstijl en vriendelijk en eerlijk personeel.

Jammer dat er geen grote maten in de winkel hangen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Gave collectie. Zeker de Oddsocks. Ik draag bijna altijd twee verschillende schoenen, dus dit komt perfect uit voor als ik dat een keer niet doe en toch wil complimenteren met twee verschillende sokken.

Erg leuk gimmick 3 sokken ipv 1 paar, toch liever 4 verschillende om te combineren, nu ligt er 1 altijd jaloers naar de gedragen twee te kijken

Pluspunten

Mooie winkel en zeer goede klant service. Aparte kleding die blij maakt . Kortom ook een TOP shop die vooraan moet staan! Doei groet J.S.

Site her en der nog beter, maar hoeft niet dit vergeleken met Top vintage is nr 1

Pluspunten

vlotte service, mogelijkheid om online vragen te stellen over de producten en vrij snel antwoord. Vriendelijke mensen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel mooi ingepakt: net een kadootje! Snelle levering.

Jammer dat retourzending niet gratis is.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle Abwicklung, Blitzversand wie immer

Verbesserungspunkte

Alles ist immer super, nur diesmal haben mir die Schuhe leider nicht gefallen

Pluspunten

Keurige afhandeling van bestelling

Geen, te weinig ervaring met succubus.

Pluspunten

Hele fijne webwinkel

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft