Pluspunten

snel verzonden, leuke producten, makkelijk te bestellen

bestelling werd in 2 aparte dozen verzonden

Pluspunten

Netjes verpakt, snel verzonden.

Pluspunten

prachtige producten en een overzichtelijke en duidelijk website. En niet geheel onbelangrijk: snelle levering!

Geen. Keep doing what you’re doing.

Pluspunten

Het zou eenvoudiger kunnen om een bestelling te plaatsen.

Pluspunten

Was al lang naar dit jurkje op zoek kreeg n melding dat het er weer was,direct besteld en nog gaver dan verwacht,zo blij mee!!als altijd perfecte verpakking en levering ,wederom supertevreden

Pluspunten

Snelle verzending, mooie items, alleen maar beter geworden met de nieuwe website. En scherper geprijsd dat de concurrentie

Ik heb het idee dat de wesbite op android nog niet optimaal werkt. Vaak heb ik op de eerste pagina nog wel de mogelijkheid om items meteen in mijn verlanglijst te zetten, maar wanneer ik dan door ga naar de tweede pagina zijn de 'hartjes' er opeens niet meer, waardoor ik het item eerst moet openen om hem in mn vetlanglijst te zetten. Ik vind het namelijk fijn om eerst een snelle selectie te maken van alle items die ik dan later wat beter wil bekijken

Pluspunten

De produchten die ik bestelde waren zoals ik ze verwacht had. Alles was mooi en verzorg ingepakt, alsof het kadootjes waren. Ik ben superblij met mijn aankopen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Fast delivery to the United States. Terrific service and great products. I will definitely purchase from them again.

Pluspunten

Snel in huis, prachtig ingepakt.

Pluspunten

Gratis verzending Compania fantastica aanbod

Gratis retouneren

Pluspunten

Echt super snelle levering! Een paar uur na het plaatsen van mijn bestelling waren mijn schoenen al onderweg en verzonden! Heel fijn

Pluspunten

Snel, mooi verpakt en mooie producten

Pluspunten

Snelheid van leveren, afspraken nakomen, goede prijs en leuk verpakken artikel. Ruime keuze.

N.v.t.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Easy to order and pay, customer service is excellent

Pluspunten

Jammer dat kleedje niet aan mijn verwachting voldeed. Vlotte retour regeling en geld terug gestort.

Foto's van kleedje zou meer getrouw mogen overkomen op de site van Succubus.

Pluspunten

fantastische produkten, snelle levering, overzichtelijke site

mag af en toe iets goedkoper

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Hat alles super geklappt

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Die Klamotten sitzen meistens perfekt, dank der Grossentabellen und Hinweise kann man Irrtumer so gut wie vermeiden. Der Service ist punktlich und unkompliziert, und die Klamotte liebevoll verpackt: Freue mich immer sehr, wenn das in pinkfarbenes Krepppapier eingepackte Packchen kommt. Fuhlt sich ein bisschen so an, als hatte ich mir selbst ein Geschenk gemacht. Ich LIEBE Succubus!

Positive

I absolutely LOVE the brand, the shop, the online shopping experience and the clothes!!! If I had more time in Amsterdam, I’d have started buying the shoes too. The online customer service is also fantastic!!! So helpful and friendly. :) I wore one of the dresses last night in Singapore and everybody loved it! I hope you guys also ship to Singapore, because I am certainly a new, loyal customer!

Positive

Absolutely fantastic service very fast delivery to th UK ...and I was amazed at how my shoes were packed absolutely beautiful and sturdy packaging can't recommend this company high enough defiantly will buy from again. .

Suggestions

None

Pluspunten

Goede duidelijke site en ook super dat er aan dames wordt gedacht met een maatje meer!

Pluspunten

- snelle levering - producten worden netjes verpakt - mooie producten - goede kwaliteit

niet van toepassing

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de producten. Geen verzendkosten betalen is ook zeer prettig.

Meestal moet je iets langer wachten op de aflevering.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft