Pluspunten

Mooie producten voor hele mooie prijzen. Ook was het fijn om direct te kunnen kiezen voor de optie om het bij een postNL punt te laten bezorgen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Arrive quickly, just like picture,competitive prices

Pluspunten

Het wordt snel verzonden en ook nog als een cadeautje verpakt.

2 stars: worse than expected

Positive Ordered and paid for an item, only to be emailed and told days later that it wasn t actually available. I am still waiting on my refund Sad actually as it looks like a decent site Suggestions Don t advertise items that are not available. Some items showed as out of stock my item didn t and payment was taken.

• Would you recommend us? No

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na een aankoop wordt je steeds lastiggevallen om een beoordeling achter te laten. Erg vervelend.

Pluspunten

Super snel geleverd!

Pluspunten

Zeer snelle verzending en echt als 'n cadeautje ingepakt!

Geen verbeter punten top!

Pluspunten

Succubus heeft een breed aanbod in alternatieve kleding en een snelle en perfekte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Bijzondere kleding en schoenen die je niet in allerlei andere webshops vindt en de prijs is vaak heel goed te doen. Ze verpakken alles ook heel feestelijk, waardoor je het gevoel hebt dat je een cadeautje uitpakt. Bijna altijd als ik iets draag dat ik hier gekocht heb, krijg ik complimenten van vrienden, maar ook van wildvreemden! Erg blij dus met Succubus!

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

Het is een cadeautje om je pakketje uit te pakken!

Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

Geen.

Goed contact. Leuk verpakt erg blij met mijn schoenen.

Pluspunten

Hoge kwaliteit kleding Snelle Levering Kleding wordt mooi verpakt geleverd!

Pluspunten

Heerlijke webshop om rond te neuzen, Fijn aanbod, snelle levering en erg mooi verpakt. Cadeautje voor je zelf.

Nvt

Pluspunten

snelle levering en goed.

Pluspunten

Prima webwinkel en service

Geen retourkosten laten betalen aan klant. Dit zal voor meer omzet zorgen.

Pluspunten

Snelle levering.. super goede service..zeer vriendelijke corspondentie..en veel aandacht besteed aan verpakking.. en het product is precies wat je ervan verwacht..super!

Het enige is dat de site niet altijd makkelijk gaat...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

3x moeten bellen voor levering en toe bleek geen voorraad Had dit niet met bestellen kunnen melden.al had ik niet div x gebeld zat ik nu nog te wachten. Jammer

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Tolle Ware, schneller Versand, alles bestens!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Geweldig en gevarieerd aanbod in het repro-vintage segment, zelfs voor heren. Daarnaast ook fijn aanbod schoenen.

De retourmodule waarbij je zelf formulieren moet printen is wat omslachtig, vooral in deze tijd waarbij minder mensen een printer gaan bezitten om papierverkwisting te voorkomen. Een bijgeleverd formulier zou prettiger zijn.

3 Sterne: fein, eine vernunftige Erfahrung

Positive Leider schon das zweite Mal, dass ein Artikel nicht mehr vorratig ist. Schade. Verbesserungspunkte Bessere Kontrolle der Bestande. Sehr enttauschend, wenn ein Artikel nicht mehr da ist. Leider schon das zweite Mal passiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle verzending.

Werd verstuurd naar mij met GLS en spijtig genoeg heb ik daar nooit goede ervaringen mee. Het is afgegeven bij buren maar dat ze dan op zijn minst een briefje achterlaten.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft