Pluspunten

Ontvangst van pakket was al een feestje. Mooi verpakt en aandacht aanbesteed

Vooral zo door blijven gaan

Pluspunten

Producten worden uitstekend verstuurd. Als je belt dan wordt je vriendelijk en met goede adviezen geadviseerd.

Als je iets bij de winkel terug brengt dat dit dan niet verrekend kan worden met je geruilde spullen.

Pluspunten

Heel mooi kleding

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Wirklich ein schoner Pullover zugige Lieferung tolle Kleider!!!! Verbesserungspunkte Bitte die Pettivoats auch fur kleine Erwachsene anbieten die normalen sind viel viel zu lang!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Fijne website, goede eñ snelle afhandeling van je bestelling. Fijn dat je vaak ook gewone tot volslanke modellen ziet.

Ik krijg mijn wenslijst maar niet orde, als ik iets als favoriet aanduid, vind ik dat later nooit terug

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive wieder wunderschone Ware zum Superpreis Verbesserungspunkte besser geht nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Alles was super netjes ingepakt, heel snelle levering en super blij met de jurk, die spotgoedkoop was

Positive So ein liebevolles Paket...ein tolles Einkaufserlebnis und super Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle service, goed ruil/retour beleid, kleding is van goede kwaliteit, leuke acties, redelijke prijs, leuke en grote collectie, pakketjes altijd mooi verpakt

Op moment niet, ga zo door!!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Clair et precis, envoi rapide, confectionne gracieusement

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

4 stars: good service, well treated

Positive Loved the dress! Perfect size. Speedy postage. Suggestions Dress could have been wrapped or protected in some way when posted in box. Would have given 5 stars if packaging was better.

Pluspunten

Je kunt met al je vragen terecht en ze zijn zeer behulpzaam. Ze passen zelfs de schoenen voor je als je twijfelt over de maat!

Retouren niet alleen via post.nl afhandelen, er zijn meerdere (goedkopere!) alternatieven, aangezien je als klant de kosten zelf moet betalen is dat wel zo fijn.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Hat alles schnell und unkompliziert funktioniert. Genial finde ich die Verpackung und die nette uberraschung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

mooiekleding, snellelevering

goed genoeg

Pluspunten

Overzichtelijke site Duidelijk in maat informatie Bijna alle kleding van S tot en met 4xl Snelle levering met Track en Trace Netjes en veilig verpakt Duidelijke facturen.

Momenteel geen.

Pluspunten

Goed assortiment. Leuk ingepakte pakketjes

Verzendkosten voor terugsturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding .

Als ik vraag om een levering in een afhaalpunt te laten leveren gebeurt dit niet altijd en wordt het soms toch aan huis geleverd . Als het in een afhaalpunt geleverd wordt staat er dikwijls mijn naam niet op alleen mijn geboortedatum en de naam van het afhaalpunt . Gelieve mijn naam er op te zetten en NIET mijn geboortrdatum . Dat is nl privé . MVG

Pluspunten

super vriendelijke customer service, Rosaly bedankt!!

Pluspunten

Snelle verwerking van mijn online bestellingen. In de winkel en outlet zijn de medewerkers altijd heel aardig en behulpzaam. Goed assortiment.

Pluspunten

Zeer tevreden over kleding en netjes verpakt. Al vind ik levering via gls niet handig, je moet thuis zijn als ze leveren. Bij bpost is dat handiger, niet thuis dan dag erna in post kantoor ophalen.

Ander leverbedrijf of via afhaalpunt werken.

Pluspunten

Snelle levering , service , klantvriendelijk, goede betalingsvoorwaarden

Pluspunten

Mooie collectie van retro-stijl kleding en accessoires. Snelle levering, goede solden en super schattige verpakking. Net een cadeautje dat je opendoet.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft