Pluspunten

Kleurig en netjes verpakt. Een cadeautje om uit te pakken!

2 Sterne: schlechter als erwartet

Positive - Schoner Artikel - Generell aussergewohnliche Artikelauswahl - Tolles Angebot der kostenfreien Sendung Verbesserungspunkte Ich empfinde es als Verbrauchertauschung, erst mit einem kostenlosen Versand zur Bestellung zu locken, um dann den Kunden den Ruckversand zahlen zu lassen, der in die Niederlande geht!!! Der Ruckversand kostet einen so gut 15 . Ware mir das bewusst gewesen, hatte ich mir die Bestellung noch einmal uberlegt. Vielleicht ist es auch das, was sie wollen, dass man nicht unuberlegt bestellt. Komisch nur, dass sie wiederum einen Zwischenweg des Versands einrichten, in dem die Sendung von Deutschland erst nach Greten geht, um dann zur Zieladresse versandt zu werden... schon ziemlich merkwurdig. - Gerne lasse ich mich eines Besseren belehren, sollte ich mich in diesem Sachverhalt irren.

Pluspunten

Prima klantenservice en snelle bezorging in leuke verpakking! Helemaal top!

Pluspunten

Snelle levering, leuke verpakking, veel keus

Pluspunten

Super toffe spullen, en snel geleverd! Top

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive as for my previous orders: I am 100% RAVIE! my boots are just MAGNIFICENT they are even more beautiful in real life than in the photos! I love them and I love your brand SUCCUBUS I always find such beautiful things THANK YOU

Pluspunten

Snelle service en super netjes verpakt

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Schnelle Lieferung, total susse Verpackung und der Inhalt einfach perfekt. Vielen Dank <3

3 Sterne: fein, eine vernunftige Erfahrung

Positive Bezahlung, Versand und Problemlosung waren schnell und freundlich. Verbesserungspunkte Ich war unzufrieden, weil es auf der Website hiess es fallen keine Retourenkosten an. Beim zurucksenden wurde dann angegeben, das 5 anfallen.. ..

Pluspunten

Hele snelle levering!!

Jammer dat je de verzendkosten bij retour zelf moet betalen (dit is niet heel goedkoop!)

Pluspunten

Wel... de manier van verpakken maakt me heel erg blij. De inhoud nog blijer!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Sehr schneller Versand, super Angebote, sehr hubsch verpackt, absolut empfehlenswert

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Lovely item, fast shipping and great customer service. I'm very happy with my purchase and I recommend this shop :)

Pluspunten

snelle en correcte service/afhandeling ook bij retournering ruime collectie

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, steeds uitgebreidere interessante collectie items met fatsoenlijke kwaliteit die je njet standaard ergens anders ziet, regelmatige leuke kortingen.

Retourkosten (al waardeer ik de mogelijkheid om dit van het retourbedrag af te laten halen en daardoor net iets minder te betalen dan bij grootste concurrent TV), maattabellen kunnen véél beter door personeel van verschillende lengtes en maten te laten passen, meer foto's op de website van kleding en meer product info (ik vind het bvb niet oké dat ik op een andere website moet gaan zoeken naar die info). En, ik weet dat het niet in de template zit want heb er naar gevraagd, het zou veel fijner zijn als ik op meerdere dingen gelijk kon zoeken zoals op veel andere sites wel mogelijk is. Bvb op S en M en op jaren 40 stijl en jaren 50 en op tops en rokken <--- dat allemaal kunnen aanvinken cq filteren. Dus er is zeker nog eea voor verbetering vatbaar, maar ik koop steeds vaker bij Succubus. Neem zee steeds serieuzer en gun het ze ook. Ik hoop dat ze nog meer bekende en leuke nieuwe merken aan hun collectie zullen (kunnen) toevoegen. Vooral merken uit de VS die anders moeilijk te krijgen zijn of onverwacht aantrekkelijk geprijsde brands. En iets wat ik dolgraag zou zien en nota bene zelf aan zou willen meewerken: een Hollands retromerk in de prijsklasse van Hell Bunny, Collectif & Lady V. Met een petite lijn daarbinnen! (@retrostylereview)

Pluspunten

Super kwalitatieve en mooie kleding

Donkere truitjes niet tonen op een donkere broek of rok. Dan kan je nl niet beoordelen hoe lang een truitje is.

Pluspunten

Veel keus, leuke kortingen, prachtige spullen...

Pluspunten

Leuke kleding, duidelijke maten, mooi en goed verpakt.

Positive

Excellent service,swift delivery to the UK!

Pluspunten

Attent over her verloop van het product, was vergetenmijn huisnr te vermelden en kreeg hier een mail over = formeel doch met vriendelijke ondertoon. Bovendien was het erg leuk verpakt, net als een kadootje. Helaas moesten de schoenen weer retour maar dat doet niets af aan de service.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft