4 stars: good service, well treated

Positive The dress is beautiful and I got a great deal. Thank you! Suggestions The shipping was very slow compared to other European vendors.

Pluspunten

Super leuke kleren

Ik ben echt niet tevreden over de verzendmaatschappij ! Vorige keer kwam mijn doos doorweekt en beschadigd aan gelukkig niks aan de inhoud en deze keer was ook alles behalve oké

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking van bestelling

Vereenvoudigen van retourzending, deze is erg omslachtig

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive perfect shoes, perfect service, fast deliverly, great price, what more do you need

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding

Gratis retourneren

Pluspunten

mooie, leuke spullen, vlug geleverd, goede, correcte service, super tevreden !!

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt, mooie artikelen

Assortiment voor heren uitbreiden

Pluspunten

Mooi kleding.

We hebben de winkel in Wormerveer bezocht, wij vonden dat er winig sfeer was in deze winkel. De bestelling via de webshop liet lang op zich wachten ivm geen verpakkingsdozen op voorraad.

4 stars: good service, well treated

Positive

I pay in euros which is my currency that’s why I prefer to buy in succubus. Very well packaged

Suggestions

The company/courier succubus uses to post to Spain is not good.Takes very long and doesn’t quite show the status of the parcel.ive had a few problems with the courier .Not happy about it. Another thing I would improve is to send to regular customers discounts .i hardly find any and prices of the shoes I like are very expensive so that would help.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk. Grote keuze

Niet kunnen betalen met afterpay

Pluspunten

Snelheid van verzenden en leuk ingepakt.

Pluspunten

Altijd leuke producten, goede levering. Goede service

Betere website, is inmiddels aangewerkt. Nog steeds vind ik de website niet zo goed

Pluspunten

Schoenen besteld. Deze ontvangen in goede orde en een mooie verpakking.

Eigenlijk geen verbeterpunt. Tegenwoordig verwachten we, verwend als we zijn, levering binnen 1 dag. Bij Succubus duurde het enkele dagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Prachtig ingepakt en verzorgd Het voelt als een feestje wanneer je het pakje uitpakt

Pluspunten

Snelle levering. Als er iets mis is met het artikel word het zo snel mogelijk opgelost. Doen niet moeilijk over evt retour. De gekochte artikelen worden als een kadootje bij je geleverd. Goede kwaliteit. Word helemaal op de hoogte gehouden over de zending. Word heel goed en met een glimlach geholpen, zowel persoonlijk, over de telefoon of via de chat.

Pluspunten

Snel servies - absoluut geen minpunten bij mij. Super blij klant

Pluspunten

betrouwbaar, gratis verzenden, goed en verzorgd ingepakt

Pluspunten

Geweldige lieve mensen,met name de dame van Amsterdam én de klantenservice.

Pluspunten

Excellent service. Shoes were delivered in no time at all to the Uk free of charge

Pluspunten

Vlot kunnen bestellen. Niet lang moeten wachten

Uitbreiding wedding collectie

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft