Fijne online en offline winkel. Vriendelijk personeel en vriendelijke klantenservice. Retourneren is ook gemakkelijk te doen zowel terug sturen of ruilen/retourneren in de winkel

Tipptopp

Alles lief einwandfrei!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Great shop and wonderful team !!

Succubus is a fabulous shop with an amazing and original choice of items ! The team is very very nice and professional they answer to all your questions ...Highly recommanded !! Super site internet avec une variete d'articles incroyables et de grandes qualites. L'equipe est merveilleuse et toujours prete à vous aider, j'adore cette boutique !!

Super nette levering

Super nette levering en het product zag eruit zoals op de site

Awesome Dress!!!

Wat een geweldige jurk! En wat een leuke winkel: duizenden hebbe-dingen/kleren! Nu ik van het bestaan van Succubus weet omdat ik bij toeval een vacature voorbij zag komen, zal ik zeker vaker over de site surfen en mijn kledingkast vannieuwe awesmoness voorzien. Hashtag: ontdekking!

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service

Schneller Versand, gut verpackt!

Tolles Angebot, gute Grossenangaben.

Tolle Produkte

Wie immer alles super, Kleid sitzt perfekt, Lieferung kam schnell an. Freue mich schon auf meine nachste Bestellung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en zoals altijd mooi verpakt

Net optijd binnen voor Baroeg Open Air, 1 uur later zouden we vertrekken. Dus echt top, want ik had dit heel last minute besteld. Zoals altijd, weer geweldig mooi verpakt en een mooie prijs. Ik beveel Succubus zeker aan!

Schone Kleider

Ihr habt wunderschone Kleider, einziger Kritikpunkt.Die Retoure war nicht moglich,aus welchem Grund auch immer.Bitte uberpruft das mal

alles super

alles super

Leuke jurkjes

Leuke jurkjes, niet duur, snel geleverd en mooi verpakt. En vriendelijk mailcontact bij vraag.

Hier kaufe ich gerne ein

Ich habe durchwegs sehr gute Erfahrungen mit Succubus.nl gemacht. Es gibt ein tolles Angebot die Bestellung ist ubersichich und die Ware wird schnell zugeschickt. Beim Zuruckschicken hatte ich Probleme, aber ich denke, dass es daran liegt, dass ich Artikel aus mehreren Bestellungen in einem Paket retourniert habe und ich mit Klarna bezahlt habe

Fantastisch!

Flotte service met snelle levering☺️

Al in al top! Leuke aanbiedingen, groot assortiment.

Fantastic

Wat een geweldige winkel en site! Echt een soort dream paradise voor mij met al Dat mooie gedetailleerde kleding. Het personeel is ook zo enorm vriendelijk, ze helpen je met persoonlijk kijken wat get best bij je past. Ze spreken positiviteit en vreugde uit. Kortom geweldig , fantastisch, fijn, mooi winkeltje met geweldig personeel

zeer goed maar

ik heb een kleed bij jullie gekocht, zit al meer dan een week in bed met longontsteking,dus zie dat het helemaal niet bij mij past, kan ik het terugsturen aub.

Rechtzetting: misverstand door verloren e-mail.

Ik had eerder een negatieve recensie geschreven, maar blijkt dat de communicatie van de klantendienst verloren gegaan was en men wel degelijk had geprobeerd mij op de hoogte te brengen van mijn bestelling. Ik ontving hierna een telefoon van hen om alles uit te klaren, wat ik zeer op prijs stelde. De verzending was inderdaad even verkeerd gezonden door de pakketdienst maar ondertussen werd dit recht gezet en ontving ik de melding dat de levering zeker eerstdaags bij mij terecht zal komen. Hartelijk dank voor de opvolging!

Grosse Modevielfalt zu gunstigen Preisen

Der von mir bestellte Rock mit bunten Streifen entsprach genau meinen Erwartungen. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Ich bin begeistert und kann Succubus nur empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Spullen snel geleverd, erg lief verpakt, daar is zorg aan besteed. Enbij onverhoopte terugzending is het geld weer snel retour.

Hot Pink Boxes!!

I love Succubus! Great clothes, big selection. What stands out is the service. My purchases are always delivered super fast and expertly packed in pink tissue paper, a bow and delivered in a hot pink box! It’s these details that make shopping with them a pleasure.

Medewerker aan de telefoon gekregen, die mijn probleem correct en snel heeft opgelost!

Facile et rapide

Facile pour commander, reception du colis rapide, article correspondant à l image.

Super origineel!

Perfecte pasvorm! Steeds mooie originele prints. Kledij waar je vrolijk van wordt!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft