Pluspunten

Snelle levering en artikel precies zoals geadverteerd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kleding

zeer hoge retourkosten , zelf je retourblad moeten zoeken en printen is omslachtig

Pluspunten

Goede en duidelijke informatie verstrekking m.b.t. verzending. Kleding wordt mooi verpakt verstuurd Kleding is van goede kwaliteit

Nog niet. Misschien kosteloos retourzenden.

Pluspunten

Heb hier nu 2 keer besteld en niks op aan te merken. Snel geleverd, goede kwaliteit, prima prijs. Heel fijn dat er grotere maten zijn. Ik heb zelf maat 42 en kan er vanuit gaan dat er altijd iets leuks in de shop is wat ik pas. Ook de verpakking is netjes verzorgd.

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, premium verpakt en schoenen in onberispelijke staat ontvangen, top!

Pluspunten

Vlotte communicatie en levering. Mooie jurken.

Zoekopdracht website op maat en jurken werkte minder goed.

Pluspunten

Correcte manier van leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, flexibel met voorwaarden en grote collectie

duurzamer verpakken

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Alles Bestens gelaufen, auch mit einer Retoure wegen zu kleiner Grosse. Gute Auswahl, schnelle Lieferung, gute Zahlungsmoglichkeiten!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Duidelijke website, supersnelle bezorging en leuk ingepakt, voelt echt als een cadeautje

Nee

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Alles super.. Super schone Schuhe.. Und wirklich nett verpackt..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt

Ik vind de afwerking van de kleding niet mooi. Ritsen haperen vaak en de stof doet goedkoop aan

Pluspunten

Mooie artikelen. Klachten worden goed opgepakt. Snelle levering. Blij dat er ook een fysieke winkel in Amsterdam is bijgevoegd.

Graag (telefonisch en via mail) bereikbaar nà 17.00uur is de wens. De klantenservice meer bemensen om ruilingen en andere knelpunten sneller op te pakken.

Pluspunten

Snelle levering, correcte maattabel, goede kwaliteit van kledij

Betere samenwerking met GLS ik moest steeds naar mijn eerste bevestigingsmail zoeken om mijn pakketje te kunnen volgen.

Pluspunten

Fijne communicatie wanneer iets niet in orde is

Pluspunten

Snelle levering. Prachtig ingepakt!

Pluspunten

De kleding is prachtig, de service is top! Alles super mooi ingepakt en geleverd. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

Goede collectie. Prettige website, met name de filteropties op model (a-lijn). Snelle levering. Prima retourbeleid.

Pluspunten

Goede service je verhaal wordt gehoord en naar gehandeld

Pluspunten

Mooi gemaakte kleding met goede pasvorm. Grote selectie

Ik zou graag glamour kamerjassen en negligeés zien. Hollywood style. Jaren 20, 30 en 40.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft