Pluspunten

Enorme leuke collectie, en geweldige klantenservice. Wat fijn is dat er meerdere opties zijn voor de aflevering. Post, ophalen bij pakketservice of afhalen in het filiaal.

geen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Sehr netter Kontakt und die Lieferung kam sehr schnell an. Total liebevoll verpackt, der Postbote hat sich eins gegrinst und der Kater schlief sofort sanft und seelig im wunderschonen pinkfarbenen Karton. Die Schuhe passen perfekt. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Enorm leuk dat er geruime selectie plusmodellen worden de ingezet op de foto's. Kan ik ook eens zien hoe een jurk valt bij een curvy Lady. Daarnaast soepel bestellen goeie selectie en snel bezorgd. Met zorg ingepakt.

In het bestelproces op mobiel unit werkt de keuze tussen afleveren op adres of ophaalpunt niet goed. Je selecteert dit maar in vervolgstappen géén enkele feedback of dit gelukt is. Bij afleveringveradres komt nml het factuuradres te staan. Verwarrend. Uiteindelijk wel bezorgd op afhaalpunt.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Online aankopen worden snel aan de winkel geleverd. Breed aanbod van kleding. Heel blij met de vestiging in Alkmaar!

Blijf vooral in Alkmaar gevestigd.

Pluspunten

Snelle behandeling van de bestelling (zaterdag besteld en maandag al een mail van verzending, dinsdag al een tweede mail met laatste deel van de bestelling. Prima prijs / kwaliteit

Ik ben niet zo tevreden van de transportfirma: dinsdag een mail dat het 1ste pakket in transit was, 's avonds was alles terug naar "in depot afgegeven". Pas vrijdag heeft er iemand aan de deur geweest, ik was niet thuis. Dus het briefje van die firma aan de deur gehangen dat ze deze en volgende bestellingen steeds bij de buurvrouw mogen afgeven. Vandaag werd het laatste deel van de bestelling afgegeven bij de buurvrouw maar er werd geen briefje in mijn bus gestoken dus ik wist er niks van.

Pluspunten

Super mooie doos en dan daarin een kleinere doos mooi ingepakt. Echt een kadootje !! Werd er blij van

Ga zo door

Pluspunten

lovely packed in a bright magenta color-it was a joy to unwrap

took quite a bit from NL to DE - but understand it is a busy time of the year

Pluspunten

Prima klantenservice!

Pluspunten

De bestelling word altijd netjes en op tijd bezorgd. Het is altijd fijn om zo'n pakketje waar veel zorg aan besteed is thuis te krijgen..

Pluspunten

hele goede service, echt top!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding .

In België terug postpunten voorzien . Retour gratis maken .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette, snelle en leuke verzending! Bijzonder assortiment!

Er staat: gemakkelijk retourneren. Echter wegens het digitaal aanmelden en het moeten nemen van de kosten, helemaal niet zo gemakkelijk als bijv. bij Wehkamp (gewoon in de doos doen en weer afgeven, zelfs opgehaald op afspraak). Bovendien binnen twee weken, wat soms best een uitdaging is.

Pluspunten

Snelle levering, vlotte service, duidelijk contact. Top!

Pluspunten

Snelle verzending, leuk verpakt, kledingstuk precies zoals geadverteerd. Maatgeving klopte perfect

Pluspunten

Snelle levering, geweldige jurkjes, mooi ingepakt, mooie doos, goede prijzen, simpel betaalsysteem.

Het enige wat ik erover te zeggen is (maar niet per se slecht want ik snap wel waarom het zo werkt), ik heb twee cadeaukaarten gekregen, maar die kon ik niet allebei op één bestelling doen, dus ik moest twee keer bestellen wat ik wat onhandiger vond (zekers als ik het terug moet sturen, dan moet ik voor twee aparte pakketten betalen!).

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Die Schuhe sind toll und das zu dem Preis Verbesserungspunkte Es ware schon, wenn ein Rucksendeschein beiliegen wurde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Mooie verpakking, scherpe prijzen, goede service

Meer adverteren!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. zal er zeker naar terug gaan.

Pluspunten

Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit verhouding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en super mooi verpakt.

Kleding is altijd te klein en je betaald 6,95 aan rerourkosten dus het kost je altijd geld. Heb er nu meerdere malen besteld maar ben er klaar mee.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft