Pluspunten

Gebeld over mijn bestelling, ik kon niet inloggen, heel vriendelijk behandeld en heel snel opgelost

Pluspunten

Leuke spullen, ook in grote maten, veelal voor een betaalbare prijs. Alles war ze leveren wordt netjes en duidelijk met zorg verpakt. Net of je een kadootje thuiskrijgt.

Zou niet weten.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Pluspunten

Fijn dat de collectie regelmatig aanvullingen krijgt. Daardoor vind je steeds weer iets nieuws. Is lekker 'snuffelen'.

Heb ik niet.

Pluspunten

Succubus heeft een groot en gevarieerd assortiment, ook in grotere maten, en personeel dat graag helpt

Pluspunten

Klanten service top

Pluspunten

Snelle levering en erg leuk ingepakt, gewoon helemaal top

Geen, ga zo door geweldig

Pluspunten

Snelle en gratis levering Overzichtelijke website

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Ging alles recht schnell,die Tasche ist wunderschon und toll verpackt =)

Pluspunten

Superservice! Ik zag mijn bestelde jurkje een paar uur later voor 30 procent korting aangeboden. Dit werd meteen verrekend. Vriendelijke en netjes geholpen. En een kwalitatieve jurk

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Goed geprijsde artikelen, regelmatig kortingen, vlotte levering, betrouwbaar.

1. Kleinere maten: ik kan vaak leuke kleding niet bestellen, omdat de maten te groot zijn. 2. De maattabel is niet altijd correct. Misschien preciezer per kledingsstuk nagaan wat de maat is, om retourneren en teleurstelling te vermijden (bv een UK 8 past niet altijd als een 34)

Pluspunten

Nette, snelle levering. Fijne producten. Goede kwaliteit (wel dure kleding, maar dit staat in verhouding met wat je krijgt).

Vervelend dat retourneren je geld kost. Ik had ook heel goed de maattabel bestudeerd maar toch is 1 jurk nog te groot en helaas was een maat kleiner niet meer verkrijgbaar.

Pluspunten

Zeer snel

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt.

Pluspunten

Fantastische collectie voor elke maat!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Tolle Klamotten und schnelle Lieferung. Vielen Dank!

Pluspunten

Sturen altijd de gekochte producten snel op, pakken alles heel netjes in een net papiertje (met strikje en lieveheersbeestje) en de kwaliteit van de kleding is uitstekend.

Pluspunten

Mooie producten, goede foto's en redelijk snelle levering

Om echt te zeuren.. voor 20.00 besteld volgende dag in huis principe zou fantastisch zijn.

Pluspunten

Mooie website met bijzondere kleding

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft