5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Toller Service! Schneller Versand! Perfekte Qualitat!

Pluspunten

Heel erg bedankt voor de goede service en kwaliteit. Ik ben super blij met mijn jurk en het zit perfect. Het was zo netjes ingepakt. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie.

Pluspunten

Levering was heel snel, mooi ingepakt en de kwaliteit van de kledij is heel goed! Overzichtelijke website met goede informatie i.v.m de maattabel enz ...

Pluspunten

Een fijne bedrijf met erg leuke kleren die niet gewoon in de winkel te krijgen zijn.

Pluspunten

Super leuke kleding. Goede kwaliteit. Snelle levering. Gezellige verpakking. En juiste maat aanduiding.

4 stars: good service, well treated

Positive Quick to process and send order. Suggestions Parcel arrived damaged but contents unharmed. A little more care in transit needed.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Pluspunten

Altijd correct. Iets toch niet leverbaar dan krijg je zonder gezeur het geld terug. En het allermooiste!! Het is zo mooi ingepakt ,altijd weer een feestje om het uit te pakken.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Die Ware ist Super, der Preis passt. Und es ist alles sehr schon verpackt. Verbesserungspunkte Die Ware braucht unglauchblich lange. Z. B habe ich diese Bestellung am 22.11 aufgegeben, Klarna hat mir die Ware am 24.11 in Rechnung gestellt und die Ware ist heute am 30.11. noch immer nicht da. So ist das jedes mal. Es war gut wenn ihr das mit KLarna besser abstimmt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending. Snel antwoord op vragen

Snellere retour verwerking. Dat wil zeggen afhandeling geld terug. Laat nogal op zich wachten

Positive erstklassige Ware und sehr schnelle Lieferung - sehr zu empfehlen

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website

Pluspunten

Prachtig ingepakt, snelle service

Verzendkosten retour wel hoog.

Pluspunten

De service is zeer snel en waarheidsgetrouwere van de foto’s is enorm.

Het opvolgen van de levering kan beter. Dit ligt niet aan succubus zelf.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, snelle verzending.

Pluspunten

Persoonlijke, goede service. Vernieuwde website is een grote verbetering!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Superschnelle Lieferung, Ware wie online abgebildet. Keine Beanstandung. Schuhgrosse 39 entspricht auch exakt einer 39. Empfehle ich gerne weiter.

Pluspunten

Goed aanbod

Had bij deze bestelling wat problemen met PostNL, dus misschien een andere bezorgdienst.

Pluspunten

Duidelijke communicatie Goede prijs/kwaliteit verhouding Leuk ingepakt!

Het kledingstuk kwam erg verkreukt aan. Op zich niet zo heel erg maar als je het dan past, heb je niet meteen dat wauw gevoel maar eerder "staat het me wel"? Je moet er dan even doorkijken. Gelukkig had ik de rok al elders gepast en zat dat beeld nog in mijn hoofd, anders had de kans bestaande geweest dat ik het had terug gestuurd.

Pluspunten

Netjes verpakt, snelle verzending, mooie aanbiedingen

Pluspunten

mooie spullen, mooi en met aandacht ingepakt, snelle levering

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Schnelle Lieferung, sehr schon verpackt. Alles bestens.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft