Pluspunten

Consistent tevreden! Mooie producten en vaak goede sale acties.

Pluspunten

Super mooi ingepakt en zeer snelle levering. Ik kom zeker nog eens terug

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Alles bei euch ist weiter zu empfehlen. Preis Leistung wie immer perfekt. Qualitat spitze.Weiter so

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Alles super! Toller Artikel. Besser als erwartet. Liebevoll verpackt. Da macht auspacken noch mehr Spass! Verbesserungspunkte Keine

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering , veel keuze voor een maatje meer

3 Sterne: fein, eine vernunftige Erfahrung

Verbesserungspunkte Retournieren ubernehmen...

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Tolle Produkte mal etwas besonderes.Schnelle Lieferung immer gerne wieder. Verbesserungspunkte keine

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleren, schoenen, tassen

Levering met GLS is heel lastig (naar Belgie), Bpost zou veel handiger zijn

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt, een gezellig kadootje

Pluspunten

Heel snel vestuurd en de producten zijn van zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Een duidelijke site, produkten en de maten worden goed beschreven . Super snelle levering en keurig verpakt.

Nvt

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Die Kleidung ist super toll. Das Material ist super und sitzt perfekt. Die Lieferung ist schnell. Daumen hoch Verbesserungspunkte Fruher die Homepage war besser

Pluspunten

De beste prijs voor dr. Martens Boots , snel opgestuurd en prachtig verpakt! Je ziet dat hier met zorg voor klanten product wordt omgegaan; een dikke tien

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Superschnell verschickt und eine tolle Verpackung mit Seidenpapier und Schleife,so macht Onlineshopping Spass Verbesserungspunkte Keine

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Mooie producten.

Soms ontbreken er maattabellen van nieuwe stuks. De snelheid van versturen.

Pluspunten

Snelle levering, fantastisch verpakt

nul

Pluspunten

altijd snel en mooi ingepakt geleverd, als ik mijn pakketje binnen krijg lijkt het altijd een cadeautje! Mijn man is erg blij dat Succubus meer producten is gaan verkopen voor mannen! Ikzelf ben erg blij dat succubus ook wat meer alternatieve producten aanbied nu, bijvoorbeeld spookjes vleermuizen en spinnen printjes!

Het zou fijn zijn als het retourformulier en etiket bij de bestelling geleverd worden, ik heb zelf geen printer en ik ken ook steeds minder mensen die een werkende printer hebben. Bij sommige producten zou het ook fijn zijn om meer uitleg te hebben, bijvoorbeeld of de pasvorm groot of klein is in verhouding met andere producten van hetzelfde merk of welke maat het model aan heeft (als jullie dat weten). De maattabel helpt soms wel maar soms valt het product toch ander heb ik gemerkt.

Pluspunten

Mooi assortiment, de bestelling wordt leuk verpakt, er wordt zorg aan besteed en goeie communicatie. Alleen duurt de levering wel langer dan op de website vermeld.

Levertijden kloppen niet (voor 16.00 uur besteld wordt niet de volgende dag geleverd). In mijn geval werd de op zaterdag rond 13.00 uur geplaatste bestelling bezorgd op donderdag. Probeer dit te verbeteren of pas op de website de levertijd aan.

Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldig en netjes ingepakt. Product is precies zoals ik had verwacht/ gehoopt en in perfecte nieuwe staat.

Pluspunten

Mooie kleding, goede merken

Betere traceerbaarheid van de zendinging met een verwachte levertijd.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft