Pluspunten

Heel vriendelijke dame de telefoon als je de klanten service belt en heel behulpzaam en geweldige service als je probleem heb met een kapotte rits b.v. wordt zonder problemen vergoed een top service

helemaal niets ga zo door succubus

Pluspunten

Veel variatie en een gezellige winkel

Pluspunten

Vlotte levering goeie communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging. Super leuke spullen

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive Schnell - super Ware - sehr gute Auswahl - tolle Verpackung - mehrere Zahlungsarten - SUPER!!!! Verbesserungspunkte

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Vlot opgestuurd. Heel goed ingepakt. Goeie prijs kwaliteit

Niks speciaals

Pluspunten

Heel goed contact gehad met een medewerkster. Mijn vraag is positief en efficiënt afgehandeld.

Pluspunten

Goede service en het pakket verpakt als kado,zo leuk !

Pluspunten

Goede service, uitgebreid assortiment, scherpe prijzen in de uitverkoop.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Juiste levering en binnen een nette periode

Pluspunten

Snelle verzending en veel keus

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering en prima service

Bij pakket afhalen bij PostNL ophaalpunt staat de naam van de klant niet op de adres sticker. Dit is lastig aangezien de pakketten op achternaam gesorteerd en opgeslagen worden. Dacht bij de eerste bestelling zal wel een incident zijn, maar afgelopen week weer.

Pluspunten

Altijd goede maattabellen en een snelle levering. De nieuwe website is erg overzichtelijk. Ik vind nu nog sneller wat ik zoek. Ook leuk dat er nu wat nieuwe merker bij zitten!

Ik had mijn pakketjes bij een Post NL punt af laten geven. Dit was bijna fout gegaan, omdat de adressering niet goed op de dozen stond. Achter de naam van de ontvanger hoort tussen haakjes de postcode van de ontvanger te staan en daaronder pas het aangepaste afleveradres. Bij mijn laatste pakjes was achter mijn naam de postcode van het Post NL punt geprint in plaats van mijn eigen postcode. Hierdoor hadden ze de pakketjes mogen weigeren, wat natuurlijk vervelend was geweest voor mij. Het is nu gelukkig goed gegaan, maar dit zou nog wel aangepast moeten worden op de adresstickers. Tip!

Pluspunten

Makkelijke website. Fantastische artikelen, snelle levering!

helaas zijn de maat tabellen niet bij alle items compleet/volledig. Kun je bijvoorbeeld de maten xs tm 4xl kopen, houdt de tabel op bij xl..

Pluspunten

supergave kleding uitpakken verzending is een feestje

retourzenden gratis maken. winkel in wormerveer vaker open

Pluspunten

Snelle verzending en afhandeling. Daarnaast was het een feestje het pakket open te maken. Heel leuk verpakt!

Nvt

Pluspunten

Hele leuke spullen.

Er komt wel erg veel mail vandaan.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft