5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Schnelle Lieferung Verbesserungspunkte -

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ze achoenen voor minder aanbieden.

Dat als je twee/drie dagen geleden ( moest pakket nog ontvangen) iets besteld en ze een aanbieding hebben ivm zoveel jaar bestaan. En dan zeggen daar mogen eerdere bestellingen geen gebruik van maken. Dat vind ik geen service, je kan niet weten dat de actie er aan komt. En daarbij we hadden bij een ander bedrijf ook doccies besteld andere maat en die kwamen met een halloween actie nig eens 20% er af, ze een bericht gestuurd en deze maakten het verschil meteen over naar ons. Dat is service !!!!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Supermooie jas gekocht en over de maatvoering perfect advies gekregen. En toen ik te laat ontdekte dat er een kortingsactie was geweest kreeg ik die korting alsnog. Zit iedere dag te neuzen op de website... Mooi bedrijf en enorm klantvriendelijk. I'm in love!

Zeer tevreden, zal dit bedrijf aanbevelen bij mijn vriendinnen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuke site, ruim aanbod

Ik kreeg geen bericht van Succubus dat er blijkbaar onderweg iets mis was gegaan met mijn bestelling; na onraad ben ik zelf gaan bellen; verder moest ik toen zelf Klarna hierover informeren om uitstel van betaling te krijgen

Pluspunten

Mooie kleding, leuk ingepakt (echt een cadeautje), geen verzendkosten.

Jammer dat de kosten voor retourzendingen voor eigen rekening zijn. Daardoor bestel je toch minder snel iets.

Pluspunten

Grote collectie, snelle levering. Voldoende betaalmogelijkheden.

Go green! Zorg voor groene alternatieven zoals: Ecologisch verantwoorde kledingmerken Minder verpakkingsmateriaal Ongekleurde dozen. Verder happy customer <3!!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Snel en super mooi verpakt.

Pluspunten

Heel erg behulpzaam bij je aankoop.Snelle levering.Mooie artikels.Ik zal zeker nog bestellen bij Succubus ! ♥

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg snelle service en hele leuke producten

Het retour sturen duurde echt belachelijk lang. dit is wel echt een nade.

Pluspunten

Snelle levering en heel leuk verpakt

Pluspunten

Leuke hippe kleding. Maatlabel klopt. Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en lief verpakt!

Pluspunten

Snel verzending en tip-top ingepakt, alles klopt zoals altijd. Nog steeds super tevreden! Dank U Succubus team.

Pluspunten

prettige webzijde, zeer snelle, gezellige en behulpzame customerservice. En mooie spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het retour zenden lastig te vinden. Ook het invullen van het formulier vond ik lastig omdat de klantennummer en ordernummer lastig te vinden was. Misschien is het een idee dat erbij mijn bestelling een automatische link komt voor retouren waarbij ook het klantnummer en ordernummer automatische komt te staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding !

Retourkosten laten vallen . We zouden veel meer lunnen bestellen en uitproberen .

Pluspunten

Hele mooie kleding!

Stop met roken! Heel slecht voor je! De kleding en de doos roken nogal naar sigaretjes

Pluspunten

Super behulpzame klantenservice en snelle bezorging

Misschien ook mogelijk maken om online he bestelling te annuleren?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik heb mijn pakket nog niet binnen, gls heeft een bon in mijn bus gestoken dat het in "een depot" ligt maar weet niet welke dus gebeld en het adres omgezet naar mijn werkadres..kijken of dit nu goed aan gaat komen.... dus ik vind jullie goed alleen de manier van verzenden hmmm.... kweet niet zo goed

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking. Mooie jurk, goede kwaliteit en niet duur.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft