1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte Defekte Ware wurde geliefert und ich musste dafur noch die Kosten fur den Ruckversandt tragen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Veel keuze er is ook gedacht aan mensen met een maatje meer .

Levertijd kan misschien wat korter

Pluspunten

Snelle levering. Goede service. Goede prijs/kwaliteit. Snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Goede snelle verzending, goede service en after sale.

Vond het jammer dat mn originele account vervallen is.

Retour kosten

Pluspunten

Snelle levertijd, bestelling komt in een prachtig roze verpakking, grote collectie van vintage topmerken die andere Nederlandse webshops vaak niet verkopen, gratis retourneren.

Pluspunten

De manier van bezorgen zo leuk opgestuurd. Duidelijke communicatie als er door drukte wat later wordt bezorgd.

Toevallig was de laatste bestelling een mooie jurk waarvan een knoop ontbrak en er ook geen reserve knoop bijzat. Misschien tip om even een laatste check te doen of alles compleet is.

Pluspunten

Zeer goede service! Vriendelijk, behulpzaam en actief.

Pluspunten

Mijn blouse was niet op voorraad, zo fijn toen ik een mailtje kreeg dat mijn maat weer beschikbaar was, snelle levering en ontzettend leuk ingepakt....echt een kadootje.

N.v.t

Pluspunten

Erg mooie producten, waar mijn vrouw erg blij mee is, mits die niet beschadigd aankomen, en zonder roze inpakpapier met die leuke Onze Lieve Heers beestjes.

WAAROM WORDEN DE CADEAUS VAN SUCCUBUS ECHTER NIET MEER INGEPAKT IN MOOI PAARS INPAKPAPIER VOORZIEN VAN MEERDERE LEUKE LIEVE HEERS BEESTJES ??? VALT MIJ WEL TEGEN ZEG..... DOOSJES DIE WERDEN ONTVANGEN WAREN ALLEN FLINK BESCHADIGD DOOR DE VERVOERDER...... De foto's waarom u vroeg, zodat u zelf met eigen ogen kon zien, dat het gehele PAKJE behoorlijk was BESCHADIGD is helaas niet meer mogelijk. Dit ligt intussen in de papier container, die afgelopen week is opgehaald. Ik vind het een schande dat het vervoersbedrijf , kennelijk heeft getracht de pakketjes te openen. Ik zou zo snel als mogelijk de vervoerder hierop aanspreken als SUCCUBUS zijnde en desnoods een andere en betere betrouwbaardere vervoerder uitkiezen. Dit geeft geen pas en is nog asociaal ook van die vervoerder van SUCCUBUS. Gelukkig voor ons , zaten er in die bestelling geen onbreekbare producten in , behalve dan die halsketting van houten kralen, welke overigens erg mooi zijn. Het spijt mij u dit te moeten melden en indien dit nog eens gebeurd, dan beraad ik mij om nog langer met SUCCUBUS ZAKEN TE DOEN. DIT GEVAL STAAT NIET OP ZICH MAAR HEB HET DE 2 VOORGAANDE KEREN NIET KUNNEN MELDEN, OMDAT IK PERSOONLIJK MEERDERE WEKEN IN HET ZIEKENHUIS LAG VANWEGE EEN REVISIE KUNSTHEUP REVISIE VANWEGE VERSCHILLENDE LUXATIES, EN JE DAN VRESELIJK PIJNEN MOET ONDERGAAN, ZODAT JE GELIJK AL IN DE AMBULANCE MET MORFINE PLAT GESPOTEN WORDT. DIT WILDE IK EVEN KWIJT AAN U. HOPELIJK KUNT U ER WAT MEE. DANK U WEL. MVG ROBERT,

Pluspunten

Mooie collectie, veel keus. De nieuwe website is nog even wennen. Er wordt vrij snel geleverd, als je 's avonds bestelt is je pakket er 2 dagen later. Er zijn regelmatig kortingsacties op b.v. een bepaald merk. Klantenservice werkt uitstekend en reageert heel snel.

Er is al een regeling om goedkoper een pakket te kunnen retourneren maar dan kost het nog steeds geld. Jammer als je 1 artikel hebt besteld en je moet dat terugsturen. Is daar niet nog iets beters op te verzinnen?

Pluspunten

Altijd goede service en geweldig originele producten!

Pluspunten

Snelle levering. Producten zijn altijd goed omschreven op de website. Bij vragen altijd een snel en vriendelijk antwoord

Pluspunten

Snel en correcte levering, mooie verpakking. De maattabel is juist waardoor de kledij past.

Ik weet er geen ?!

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Schnelle Lieferung

Pluspunten

Punctueel Mooie collectie

Betere maatvoering, foto’s en omschrijving

Pluspunten

Mooie jurken en goede prijs/kwaliteit verhouding

De oude website vond ik prettiger en mooier :)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Lieferung war TipTop von der Zeit her. Im Karton befand sich eine liebevoll verpackte nix und dann die schuhe.. Mich hat's so gefreut und die sind mega verarbeitet. Passen perfekt Fast zu schade zum tragen

Pluspunten

Vriendelijk, snel, je ‘krijgt’ een cadeautje....

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft