5 stars: perfect, definitely recommended

Positive I am very happy with my first order at this shop. The dungarees I ordered are just perfect. I was worried about the size (I ordered the same before from another shop and it came in M but was way too big), fortunately, this time from Succubus it came in M and matched the size chart and fits perfectly. Made my day!

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering

Pluspunten

- snelle levering - netjes verpakt

Positive Super schnelle Lieferung. Sehr liebe voll verpackt. Immer wieder gern

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Hat alles super funktioniert, die Schuhe wurden schnell geliefert und sind genauso wie ich sie erwartet habe. Gerne wieder :)

Pluspunten

Snelle verzending, duidelijke communicatie rondom de verzending. Leuk ingepakt in roze met een lieveheersbeestje. Net een cadeau!

De verzending kwam met post.nl. Het pakket is bezorgd toen ik niet thuis was. De bezorger had mijn pakket bij de voordeur neergezet. Dat het niet gejat is, is een wonder...

Pluspunten

Mooi assortiment, vlotte levering.

Ik vind het vervelend dat retourzendingen 5 euro kosten.

Pluspunten

Gaat steeds vlot, altijd leuk om de doos te openen.

Pluspunten

Leuk ingepakt, net een kadootje. Goedkoper dan in de winkel en top dat er geen verzend kosten bij kwam.

Misschien snellere verzending eerder in huis of zelf te bepalen. Maar het was geen probleem.

Pluspunten

Snelle levering. Goed contact bij ruilen of retour zending.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Superschones Kleid, prompt geliefert und sogar noch liebevoll in farbiges Papier mit Schleife verpackt - was will man mehr!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ja ik heb een vraag ik heb 2 weken geleden mijn artikel (patticoat) zwart geretourneerd maar ik wacht nog op op mijn geld dat mag wel wat sneller zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om het terug te storten met vriendelijk groet Mevr, Veerman Reinettenhof 4 1689 GV te zwaag

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt;)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive Super Kleidung und Spitzenservice.

2 Sterne: schlechter als erwartet

Positive war etwas enttauscht, Schuhe waren zu gross und die Retoure musste ich ich auch selber zahlen - ausserdem hat der Versand uber 1 Woche gedauert! die Ware kam aus Holland, nicht aus Mexiko! Verbesserungspunkte - uber die Retourekosten sollte eindeutiger informiert werden, nicht so versteckt wie es jetzt ist - Versand geht sicherlich schneller

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Snel. Netjes. Leuk als cadeautje ingepakt!

Misschien een afzender / logo sticker of stempel op de doos zodat ze bij het pakket ophaalpunt sneller het pakket kunnen vinden (op afzender)

Pluspunten

Reageren snel op vragen, ondanks dat ze aangeven dat het erg druk is. Ook de levering zelf ging erg snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vaak betere kwaliteit stoffen.

De site, is erg traag

Pluspunten

Duidelijke website

Uitleg wat voor stof het is van de kleding

Pluspunten

Zeer snelle service. Product altijd in orde!

Momenteel geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Levering zelf altijd in doos met het bekende lievenheersbeestje. Betaling via PayPal loopt soepel

Tussen 1 en 6-9 product retour gezonden. 6-9 een bevestiging tigin en aankondiging van g v refund. PayPal ontving ook op deze datum een terugbetalingsaankondiging door u geïnitieerd. Helaas liet de daadwerkelijke betaling nogal op zich wachten. Pas op 19-9 binnen op mijn PayPal account. Dat is jammer en ben ik niet van u gewend.

Pluspunten

Geweldig mooie collectie, kwaliteit prima.

Heb ik echt niet!

Pluspunten

Snelle levering, altijd euk ingepakt,altijd een goeie sale

Ik zou het op dit moment niet zo weten Zeer tevreden over succubus tot nu toe Al een aantal jaren klant

Pluspunten

Snelle levering, goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kleding zoals op de foto's krijg je het ook thuis gestuurd

Graag geen kosten voor retourzending. Als iets niet past is het heel zuur dat je er ook nog voor moet betalen.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft