Pluspunten

Geweldig veel keus, steeds nieuwe producten Snelle levering Mooi ingepakt, voelt als een cadeautje als de pakketbezorgers komen met het pakket Prettige webshop, in één oogopslag duidelijk of je maat er nog is. Ook in de winkel ( ik was in Alkmaar) erg prettig geholpen.

Pluspunten

mooie kwaliteit.vlugge levering

kan niets bedenken

Pluspunten

Snelle levering, pakket was mooi verpakt wat het net specialer maakt met uitpakken, kwaliteit is goed en maten kloppen.

Wat meer acties

Pluspunten

Alleen maar positief,,snelle levering nette verwerking en echt een kadootje als je het mag uit pakken, dus met zorg ingepakt.

Ik zou het niet weten tot nu toe alles top verlopen

Pluspunten

Ik ben super tevreden ook met evt problemen die goed opgelost worden.

Pluspunten

Prachtige jurken, goede kwaliteit en snelle levering!

Pluspunten

mooi assortiment, snelle levering, goede aanbiedingen

geen

Pluspunten

Leuke en goede kwaliteit kleding.

Pluspunten

Het was de eerste keer dat ik bij Succubus iets besteld heb, ik vind alles positief

Geen!

Pluspunten

Ik vind de artikelen erg mooi van kwaliteit. Op de website staat goed aangegeven per artikel wat de maten in cm zijn, zo kan je bijna nooit fout zitten. Ook vind ik de levering erg goed, en zit het altijd leuk ingepakt.

Pluspunten

Snel, goede informatie en service

Pluspunten

Het is altijd een plezier om het pakketje open te doen. Zo mooi verpakt en verzorgd. Het maattabel is altijd correct. Elke bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd. Bovendien kan ik het pakketje stapje bij stapje volgen. Ik vind jullie systeem geweldig.

Pluspunten

Altijd snelle gratis levering, meestal de volgende dag al, als het tijdens de sale iets langer kan duren dan wordt dit gezegd in de bevestiging. Hele goede service en altijd snel antwoord op mails bij vragen. Vaak goedkoper dan andere webshops.

Pluspunten

Super snelle levering. Echt een cadeautje om te ontvangen en helemaal verliefd op mijn schoenen

Pluspunten

helemaal top, goeie service en ze zijn altijd vriendelijk als je belt

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke site. Goede maattabellen en vooral: grote maten beschikbaar. Zeker met fitted kleding zijn goede maattabellen heel belangrijk. Daarnaast gewoon leuke en mooie kleding voor mooie prijzen.

Pluspunten

Geweldige site, prachtige kleding voor goede prijzen!

Pluspunten

Er word altijd moeite voor je gedaan Er zijn veel acties en alles is altijd met zorg en aandacht in gepakt.

Pluspunten

Super leuk! Mooie jurken!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft