Pluspunten

Super winkel.

Pluspunten

Leuke webwinkel met geweldige aparte kleding, ook in grotere maten. Daarnaast geweldige service. Ook prettig je kan voor afterpay kiezen. Ik bestel nl nooit ergens waar dat niet kan, na slechte ervaringen bij andere webwinkels in het verleden.

Pluspunten

super gave jurk voor weinig geld en goede levering en leuk verpakt

Pluspunten

Fijne webwinkel met mooie kleding! Het liefst koop ik alles.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en mooie, goede spullen.

Pluspunten

goede snelle service en levering.

Pluspunten

Ze hebben de beste keuze in een maatje meer voor een redelijke prijs. Ik beveel het iedereen van harte aan hier te gaan winkelen. Supershop

Pluspunten

Mijn favoriete site

Pluspunten

Super-de-luxe mega coole retro stuffjes!!

Pluspunten

Super kleren van goede kwaliteit.

Pluspunten

Altijd fijn om daar te bestellen. Eva, retour zenden via Kilo is niet zo duur.

Pluspunten

Klantvriendelijke website regelmatig nieuwe items op de website. En als geregistreerde klant word je op de hoogte gehouden via e mail

Pluspunten

razendsnelle super service !!

Pluspunten

Top service!! Snelle levering! Aanrader!!!

Pluspunten

Super snelle levering in een prachtige verpakking. Een kadootje voor jezelf. Is de maat niet goed is het supermakkelijk om te ruilen voor de juiste maat.

Pluspunten

Prima service en prijs-kwaliteitverhouding. DE winkel om leuke (en aparte) mode te scoren!

Pluspunten

heb er mijn galajurk gekocht en ik ben er echt helemaal blij mee. ik vind succubus beter dan webwinkels als zalando en wehkamp!

Pluspunten

Jammer dat de jurken van onjenu zo duur zijn. Heb er een besteld en bef er erg blij nee, pastvorm is goed en de jufk is mooi.

Pluspunten

Een leuke overzichtelijke webwinkel vol leuke jurkjes en rokjes, de ene maakt me nog blijer dan de andere. Alles wat ik besteld heb past en is helemaal naar mijn tevredenheid. En ze maken ech waart: de ene dag besteld, de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Vlot, tips en snel reageren op vragen en superleuk verpakt !! Weet alleen niet of het cyclaamkleurige inpakpapier afgeeft mocht het pakje onverhoopt nat worden...dan zou je nieuwe kleding wel verpest zijn ?!

Pluspunten

prima!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft