Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt. Alsof je een cadeautje openmaakt. En retourneren geen probleem en omdat ik in de buurt woon, kan ik het ook terug brengen tijdens kantooruren.

Pluspunten

Fantastisch bedrijf!!

Pluspunten

Een goede service en een kwaliteits prijs verhoudig. Gewoon een top winkel.

Pluspunten

Prachtige jurken, super vriendelijke klantenservice :)

Pluspunten

Top winkel!

Pluspunten

Prachtige kleding met een goede kwaliteit. Hele bekwame en geduldige lieve medewerkers. Een stijl die je in de ""normale""winkelstraten niet ziet. Geweldig.

Pluspunten

top service en webwinkel

Pluspunten

Een super ervaring met de klantenservice en bestellen. Zeer tevreden over hoe alles wordt afgehandeld. Ik bestel hier vaker :)

Pluspunten

Super, ook heel mooi verpakt.

Pluspunten

Super service, ruime keus aan artikelen en belangrijker nog: maten! Alles hebben ze in huis. Top

Pluspunten

Ze hebben prachtige kleding voor ieder budget. Ook de moeder - dochter jurkjes zijn prachtig en t is een geweldig concept.

Pluspunten

Fantastisch leuke kleding, ook voor grote maten. Makkelijk bestellen, snelle levering en vooral een ruim assortiment! Mijn kledingwinkel op het internet!

Pluspunten

Het is er altijd gezellig je word er ook goed en eerlijk geholpen top meiden

Pluspunten

Nog nooit problemen gehad met aankopen via de site, je wordt altijd vriendelijk geholpen en de collectie is echt altijd geweldig. Ook hebben ze vaak leuke acties.

Pluspunten

Superwinkel ook voor een maatje meer

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling zelf opgehaald. 't Is fietsafstand :)

Pluspunten

Te gekke kleding en alles komt zo prachtig verpakt thuis! Extra detail die ik erg kan waarderen. Je aanschaf wordt oprecht een kado voor jezelf! Top

Pluspunten

Mooie en speciale kleding voor een maatje meer!!!

Pluspunten

Het is iedere keer weer een feestje om iets te bestellen!

Pluspunten

snelle service

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft