3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne shop, snelle levering, product met zorg verpakt!

Pluspunten

Superleuke jurkjes, zeker in de sale zijn ze goed betaalbaar. Zeer goede kwaliteit. Reactie van de klantenservice zijn snel en adequaat Fijn dat de mogelijkheid is om achteraf te betalen

Pluspunten

Heb nog maar 1 maal besteld, maar is goed afgehandeld, dus goed voor volgende bestelling

Pluspunten

Top winkel. Klantenservice is snel in reageren en altijd vriendelijk en behulpzaam. Kleding is van super kwaliteit ook de tassen, schoenen en asseccoires. Levering is snel en altijd leuk ingepakt.

Pluspunten

Zowel gewone bestellingen als sale worden aan een snel tempo geleverd. Ze staan je ook snel en vakkundig te woord als je vragen hebt of advies wil. De opvolging van alles verloopt nauwkeurig en ook retouren of omruilen verloopt prima. Ze gaan vaak zelfs een stapje verder. Zo had ik een paar jaar geleden een jurk besteld voor een trouwerij maar had niet de juiste maat. Omdat de trouwerij nog die week wad heb ik even gebeld. Ik kreeg uitstekend advies en de nieuwe maat werd alvast opgestuurd, terwijl ik de verkeerde nog moest terugsturen. Geweldig!

Pluspunten

Het is iedere keer een feestje als er een pakketje komt van Succubus! snel en zo leuk in gepakt!

Pluspunten

Ik koop mijn vintage jurkjes alleen bij Succubus! De beste service en de leukste dames =) zowel online als op de open dagen super.

Pluspunten

Geweldige en vlotte afhandeling

Pluspunten

Super winkel, super service, super kleding, Super bereikbaar, supersnel antwoord terug via mail of FB.

Pluspunten

Toppers

Pluspunten

Ik ben fan!!

Pluspunten

Hoewel de maattabel naar mijn ervaring niet altijd klopt, vind ik Succubus een simpele, maar zeer fijne webwinkel. Ik koop er graag. Vooral het achteraf betalen vind ik erg fijn. Retourneren is zeer eenvoudig en de klantenservice erg goed.

Pluspunten

Leuke kleding en een supersnelle levering en past het niet dan kan het zonder problemen retour.

Pluspunten

Zie boven!

Pluspunten

Een fijne webwinkel met veel keuze. Overzichtelijk en prettig. Naast de fijne website ook een geweldig assortiment.

Pluspunten

Zij hebben leuke damesjurkjes zelfs in de wat grotere maten. Service is goed en snelle levering.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft