Pluspunten

Niks dan lof !!!!!

Pluspunten

Geweldige webshop! Jammer dat mijn maat vaak niet leverbaar is...

Pluspunten

Super service en aanbod!

Pluspunten

Zeer snelle leveringen en een prima service!!! Producten zijn leuk. Ik ben een fan!

Pluspunten

Super leuke on-line winkel. Ik ben heel tevreden. Heel vriendelijke mensen.

Pluspunten

Zeer goed. Mooie kwaliteit voor leuk prijsje. Eigen gemaakte maattabellen die juiste maat kiezen makkelijker maken. Snelle reacties op mail. Geen gedoe bij retour zending. Vriendelijke medewerkers. Veel keus ook in een grotere maat.En heel veel kortingsacties.

Pluspunten

Geweldige winkel, groot assortiment, veel maten en snelle levering! Super service!

Pluspunten

Super goede klantenservice, ik zou eigenlijk een 12 willen geven op dit punt!

Pluspunten

Prachtige vintage collectie, die je moeilijk ergens anders vindt. Van zeer kleine maten tot heel groot, voor elk wat wils en heel goed geprijsd. Regelmatig open dagen die erg gezellig zijn en waar je alles kunt passen. Top!!

Pluspunten

Het is geweldig

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice, goede betaalregelingen, mooie kleren!!

Pluspunten

Alleen positief

Pluspunten

snelle levering. gratis bezorgkosten en retourkosten laag!! leuke betaalbare kleding

Pluspunten

Altijd goed! Heb je er klacht word het meteen opgelost! Hele fijne webwinkel!

Pluspunten

Super grote keuze kleine en grote maten aan vriendelijke prijzen

Pluspunten

Ik heb meerdere jurkjes en petticoats besteld hier. Alle jurkjes passen perfect (kloppen altijd met de maten aangegeven op de site), de verpakking is ge-wel-dig: in mooi papier met altijd een klein houten figuurtje (lieveheersbeestjes!). Snel geleverd en duidelijke uitleg wat te doen als er iets niet klopt - maar heb hier nog nooit gebruik van hoeven maken!

Pluspunten

reeds verschillende keren kledingstukken aangekocht en alles perfect verlopen

Pluspunten

De kleding is erg mooi en betaalbaar, wordt mooi ingepakt, en je hebt het snel. Hele aparte kleding die je nergens ziet. de maattabel klopt ook met de opgegeven maten.

Pluspunten

Fantastische shop! Niet alleen snelle levering maar vooral: - duidelijke levertijd en waargemaakt - liefdevol ingepakt Het is maar een jurk maar het voelt als een cadeautje! Absolute topper in webwinkelwereld want: ondanks web toch persoonlijk gebleven, zij raken de juiste snaar! Iedereen mag mij bellen zodat ik dit toe kan lichten (0612279905). Dorinde

Pluspunten

Snel antwoord was het luisteren naar de klant sympathiek snelle levering

Pluspunten

Zeer goed alleen vreemd dat ik vanuit het buitenland niet de mogelijkheid had om met paypal te betalen, verder perfect, leuke spullen, redelijke prijzen en snelle levering.Danuta SchaefferOostenrijk

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft