Pluspunten

Geweldige winkel, die ook veel keuze heeft voor de dames met een maatje meer. Bij het inpakken is ook meer aandacht besteed, waardoor het een stuk persoonlijker is, het is net een cadeautje wat je krijgt.

Pluspunten

Verschillende keren een bestelling geplaatst.Snelle levering.Keurige en snelle afhandeling bij retour.Ik heb verschillende keren besteld,steeds tot grote tevredenheid.Ik blijf zeker klant bij Succubus.

Pluspunten

ik vind het helemaal top om mijn jurken bij Succubus te bestellen.Je krijgt het bestelde als een cadeautje binnen ,echt super.Je hebt het bestelde ook heel snel in huis.Ik ben super blij met Succubus.

Pluspunten

Een groot aanbod aan leuke kleding (en accessoires) in kleine en grote maten, snelle levering en een goede klantenservice. Ik kan geen minpunt bedenken.

Pluspunten

Altijd snel bezorgd en uitstekende maattabel per kledingstuk.

Pluspunten

Ik was niet zo heel bekend met het bestellen in online webwinkels, maar toen ik Succubus had gevonden.. was ik helemaal verkocht. De service is geweldig, je word goed op de hoogte gehouden en mijn pakketjes zijn 9 van de 10 keer al binnen 1 dag binnen. Een betere service kan ik me niet wensen. :) Bedankt Succubus

Pluspunten

Eindelijk een winkel waar je leuke jurkjes kan kopen!Komt hartstikke goed verzorgd bij je thuis.Het roze papier met het lieveheersbeestje......gezellig als je het pakje open maakt. Kortom.........een aanrader voor wie houdt van deze modellen a la 60er jaren. Staan PRACHTIG en ik voel mij er mooi in!

Pluspunten

Top webwinkel en uiterst vriendelijk aan de telefoon!!

Pluspunten

Fantastische winkel ook erg leuk dat er regelmatig opendagen zijn zodat je alles kan passen!

Pluspunten

altijd leuk om een mooi verpakt pakje te openen, en als het kleedje dan ook nog is past, is het super, de maten op de site kloppen met de werkelijke maten en dan hoef je niets terug te sturen maar kan je onmiddellijk pronken met je nieuw kleedje!Groetjes Laurence

Pluspunten

Geweldige winkel

Pluspunten

Als je wat besteld wordt je order zo leuk ingepakt: in een doos met vloepapier en een lint. En als je moet retourneren gaat dit ook heel gemakkelijk. En het leuke is dat ze ook open dagen organiseren!

Pluspunten

succubus, heeft erg mooie kleding ook voor de vrouw met maatje meer, leveren snel en zij erg klantvriendelijk!!!! top site een dikke 10

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Gewoon top

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke service bij vragen!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de levering, het aanbod, de charmante verpakking en de prijs.groetjes

Pluspunten

Mooie materialen. Duidelijk website, voorraad en maarvoering en snelle verzorgde levering.

Pluspunten

Ik had een rok besteld, maar helaas in de verkeerde maat, dus heb ik die retour verzonden. Er moest van te voren een mail gestuurd worden ivm ruiling voor een andere maat, zodat dat alvast gereserveerd kan worden. Nu ben ik nog aan het wachten op de (hopelijk) goede afloop.

Pluspunten

Leuke site met prachtige kleding ook voor dames met een grotere maat. Het is betaalbaar en ze helpen je heel goed met vragen en de pasvorm van de kleding. Super webshop!!!!

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, snelle verzending, top assortiment: kortom een geweldig bedrijf!

Pluspunten

Mooie kleding voor een goede prijs en supe r snelke levering

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft