Pluspunten

Geweldige webwinkel met aandacht voor de klant. De bestelde artikelen worden ingepakt als een kadootje. Ook is het ruilen geen enkel probleem. Gewoon een super webwinkel!!!!

Pluspunten

Prachtige collecties, veel op voorraad, leuk ingepakte pakketjes en een FANTASTISCHE CREW van vriendelijke, lieve en enorm hard werkende mensen. Topbedrijf!

Pluspunten

Jurk was na een dag binnen. Paste geweldig en prachtige stof. Ik ga zeker nog vaker bij ze kopen.

Pluspunten

Super leuke jurkjes voor een super prijs!

Pluspunten

Snelle service en bij retour zending, geld weer snel terug op de rekening

Pluspunten

snel, net en verzorgd op gestuurd. Duidelijk naar informatie bij de kledingstukken!

Pluspunten

super kwaliteit en snelle levering !

Pluspunten

Ook bij een verkeerde levering, ging het helemaal gesmeerd qua klantenservice. Mooie bijzondere spullen, aardige mensen, snel geleverd... het is net een 'echte' winkel. :-)

Pluspunten

ik ben heel erg tevreden met het product wat ik besteld heb. En er valt over niets te klagen!

Pluspunten

Hele goede ervaring met Succubus. Ze zijn goed bereikbaar voor advies en reageren alert op vragen en op e-mails.

Pluspunten

Super leuke winkel, veel keus met goeie prijs.

Pluspunten

website werkt niet altijd evengoed mee, maar buiten dat is dit een webwinkel die ik iedereen aanraad. De prijzen zijn democratisch en er is een heel snelle service!!! Heb er inmiddels 3 keer iets gekocht en iedere keer was alles picobello in orde.

Pluspunten

Een bestelling bij Succubus is een kadootje aan jezelf: het wordt altijd mooi ingepakt en wel geleverd, of je nu iets groots of kleins besteld.

Pluspunten

Heeft maar goed ervaring met deze website. Nooit geen enkel probleem voor te bestellen en de leveringen en aaltijd een woordje als er iets mislukt. 10 op 10 voor mij zou graag de zelfde produkten willen vinden voor mannen

Pluspunten

Leuke uitgebreide collectie, scherpe prijzen snelle levering

Pluspunten

eindelijk een webwinkel met niet alleen geweldige kleding maar ook nog 'ns een keer een webwinkel die rekening houdt met het feit dat we niet allemaal maatje 34 hebben

Pluspunten

Vlug geleverd goede kwaliteit

Pluspunten

Ja in een woord geweldig super service informatie met de chat Word super snel gereageerd en antwoord gegeven En de keuze is reuze

Pluspunten

Altijd goede service en mooie site.

Pluspunten

Goed bedrijf

Pluspunten

Makkelijke site.veel keuze en snelle service top winkel!

Pluspunten

Zo veel leuke kleding en tot maat 9XL. Super service en mooie website

Pluspunten

Aparte mooie kwaliteitskleding - vrouwelijk, feestelijk, onderscheidend. Snelle levering, met zorg ingepakt. Een feest om naar het pakje uit te kijken. Maattabel is handig.Kortom bijzonder prettig webwinkelen.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft