Pluspunten

zeer vriendelijke personeel zeer behulpzaam

Pluspunten

hele fijne service !!! en zooooo schattig verpakt !!

Pluspunten

Super service, snel verstuurd! Goed bereikbaar

Pluspunten

Fantastische we winkel, uitgebreide en bijzondere collectie en een klantenservice zoals je wilt dat een klantenservice is.

Pluspunten

Goede website, veel keuze in maten (meer dan in andere webwinkels), ruilen of retour goed geregeld, ruime betalingsopties. Én top verzorgde open dagen!

Pluspunten

wij zijn content :-)

Pluspunten

U keuze maken bestellen,betalen en s'morgens de postbode aan de deur!En dan hoera prachtig kleedje passen!Ik heb er drie en ik heb nog niets anders dan complimentje gekregen !SUPER...

Pluspunten

Top winkel! Hele mooie kleding, heerlijk om te dragen en geweldige kwaliteit.

Pluspunten

Succubus.nl is een geweldige webwinkel met vintage kleding en accessoires, waar ook de vollere vrouw niet vergeten wordt! En vooral dat laatste vind ik heel erg belangrijk.

Pluspunten

Snel en duidelijk. En een uitmuntende service.

Pluspunten

ik heb al heel wat gekocht en alles naar volle tevreden heid!de levering, het zoeken . ik ben echt een groot fan!

Pluspunten

super winkel, elke bestelling als kadootje verpakt, snel,zeer vriendelijk personeel, makkelijk bereikbaar

Pluspunten

Super webwinkel. Mooi collectie voor iedereen wat wils. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Fantastische aparte kleding, mooie verpakking bij levering. Snelle afhandeling van vragen, gewoon een leuke webshop voor vrouwen van alle leeftijden

Pluspunten

Snel , duidelijk, en zeer klant vriendelijk.

Pluspunten

Fijne webwinkel, duidelijk, overzichtelijk en als je vragen hebt krijg je altijd snel antwoord. Verder is het toch ook wel érg fijn dat er 1 x in de maand de mogelijkheid is om de kleding te komen passen.

Pluspunten

Heb al diverse keren een aankoop gedaan en altijd correct!! Zelfs telefonisch een keer contact gehad, erg vriendelijk, duidelijk en doet wat ze zegt.Dikke tien is bij deze webshop zeker op zijn plaats!.

Pluspunten

Fijn en klantvriendelijk

Pluspunten

Succubus doet ook nog eens aan prima aftersales en heeft een persoonlijke benadering. Topinkomens

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft