Mooie jurk voor de zomer.

Deze katoenen jurk zit fijn en heeft zakken die mooi zijn weggewerkt.

Ben voor het eerst in de winkel geweest. En wat een ervaring. Overweldigend veel keus, ook in grote maten. Leuke muziek op en het personeel loopt ook in leuke kleding met petticoat, behulpzaam als je erom vraagt en anders lekker rondkijken.. Echt een aanrader. Dikke 10

Fast delivery and great comms

Quality item, fast delivery and great communication from seller.

Op tijd bezorgd en mooi verzorgd

Het pakketje was leuk ingepakt en het zag er allemaal prima verzorgd uit.

Alles super, gerne wieder

Alles tiptop gerne wieder

Very good service

Shopping experience is really nice and uncomplicated. Shipping of the order was fast and with no issues.

Prachtige kleding en goede service

Ik heb verschillende kledingstukken besteld en het waren allemaal pareltjes. Helaas waren sommige gewoon niet mijn ding, dus die heb ik (weliswaar tegen betaling) kunnen retourneren. Dat verliep snel en eenvoudig. Ik zou daar zeker vaker bestellen.

Prachtige collectie jurken, snelle levering en mooi verpakt.

Mooie zaak, top personeel, echt heel erg aardig en behulpzaam. Mooie producten, van jurken, jassen, tassen, schoenen, echt heel divers Gratis parkeren

Fijn winkelen, snelle levering, mooi ingepakt.

immer wieder gerne

Ich kaufe sehr gerne bei Succubus ein, denn das Warenangebot, die Beschreibung der Waren auf der HP, der Service, das Preis-Leistungsverhaltnis und die Qualitat des Sortiments - kurz alles rundherum ist wundervoll. Die bestellte Ware ist sehr liebevoll und ansprechend verpackt und es fallt nicht einmal unnotiger Mull an, denn das gesamte Verpackungsmaterial lasst sich wiederverwenden. Sei es die wunderhubsche Kartonage als Aufbewahrungsbox oder Geschenkverpackung, sei es das Seidenpapier nebst des Schleifenbandes, welche beide ebenfalls als Geschenkverpackung fur privates weiter verwendet werden kann oder das niedliche Kaferchen, welches einen freundlich begrusst, wenn das Succubus-Paket geoffnet wird. Es ist immer wieder ein kleines Fest, ein Paket von Succubus zu erhalten und zu offnen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wat een leuke gespecialiseerde winkel

Ruim gevarieerd kledingaanbod, ook in grote maten, vooral de jurken van de jaren 50/60 en het ruime assortiment tassen zijn mijn favoriete GO TO. De online aangeschafte artikelen worden altijd zorgvuldig en snel geleverd in een fantastische roze doos. Een feestje om uit te pakken.

Shopping was easy and quick.

Service is very good.

Heel goed Heel leuk hoe het ingepakt was

Superschnelle Lieferung und tolles Produkt

Die tolle Tasche war der absolute Hingucker!!!!

Zeer positieve ervaring

Mooie jurken, snelle service en een voordeel dat er per item een goede maattabel is!

Goed geslaagd met korting!

In de sale bij Succubus vond ik mijn prachtige jurk van Collectif voor de helft van de prijs!

schneller Versand, tolle Ware, liebevoll verpackt

Die erste Bestellung kam sehr schnell an, die zwei Kleidchen entsprachen genau der Beschreibung und waren sehr liebevoll verpackt. Da macht schon das Auspacken richtig Freude, und die Qualitat (Stoff und Nahte) wirkt auch sehr gut (aktuell sind die Sachen noch nicht getragen, weil sie fur eine Feier sind).

Geweldige winkel en webshop

Mooie aparte kleding met accessoires. Vriendelijke service!

Schuhe sind wunderbar. Paket war so suss verpackt. Ich bin begeistert.

Besonderes Modeerlebnis

Schnelle Lieferung, sehr gute Passform, mit Liebe verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich wollte einen Umtausch in eine kleinere Grosse aber mir wurde statt dessen das Geld ruckerstattet

Vorsicht kostenpflichtige Rucksendung. Hat mich 5 Euro gekostet, die richtige Grosse wurde nicht geliefert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke communicatie per e-mail, niet teveel onzin e-mails en normale verzendtijd ipv meteen de dag daarna in huis. Gewoon lekker normaal!

Five stars! Quality of goods and service!!!

Five stars! Quality of goods and service!!!

Geweldige kleding & service!

Zeer tevreden!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft