Alles super

Jederzeit gern wieder

uitstekend

snelle levering, goede klantenservice, makkelijke retour

Vlot

Unieke producten, snelle levering, mooi verpakt.

Terrible

Send me damaged shoes ... never gave me a refund! PayPal had to intervene! Terrible company! No not contact me!

• Would you recommend us? No

Perfecte pasvorm en maat, supersnel geleverd en mooi verpakt en prima prijs.

Flares, Paisly Print, Corduroy jeans brengen me terug naar de seventies. Die tijd komt niet meer terug, maar de flared jeans zijn er weer. Succubus you!re the best ever.

.Happy customer

Very happy with my purchase

Altijd goed en bijzonder leuke spullen!

Hier vind ik altijd wat bijzonders: laatst weer een capri met fifties print, een mooie, luchtige zomerbroek en heel toffe shirts. Gelukkig heeft de site kloppende maattabellen. Gezellig verpakt en supersnel verzonden.

Bekleidungsstucke und Verpackung top!

Schon verpackte Strickjacken, die passen. Die Grossenangaben stimmen bei Tochter und mir wie gewohnt. Somit finde ich, dass die Anhaben 36 und 38 so stimmen. Die Verpackung ist schon stilvoll und entspricht Wahrscheinlich auch der "guten alten Zeit". Etwas lange Lieferzeiten sollte man einrechnen. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en de schoenen zijn helemaal top.

Snel en correct, exact wat ik zocht!

Zie hierboven

So stell ich mir Service vor

Ihr seid Mega, von niemandem habe ich je so liebevoll und Serviceorientiert meine Ware erhalten. Qualitat, Lieferzeit, Service alles stimmt. Ihr seid Klasse. Macht einfach weiter so. Ich bestelle weiter und empfehle euch gerne weiter. LG Kristin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zo netje in gepakt echt een kadootje. Mooie kleding Uniek! Vriendelijk behulpzaam aan de telefoon.

Ich bin begeistert!

Die Schuhe sind super schon und es war tatsachlich so liebevoll verpackt, dass ich wirklich dachte, ich habe mir selbst ein Geschenk damit gemacht :) Die Lieferung war zugig und die Abwicklung einfach. Die funf Sterne sind definitiv verdient! Liebe Grusse, Isabell

Geen reactie

Ik heb een bestelling geplaatst bij jullie, Mijn pakket zou aangekomen zijn maar ik heb niets ontvangen. Dus ik stuur jullie dat ik mijn pakket niet heb ontvangen. En tot op heden heb ik van jullie geen reactie gekregen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goed op de hoogte van je bestel status.

Altijd mooie kleding/ schoen bij bestellen op tijd in huis

Ze hebben altijd aparte schoenen bij succubus , goede service an aardig personeel

Prima, alleen wel lastig voor retour om het eerst te moeten uitprinten enz ben van een andere generatie

Ich bin vollig begeistert !

Der Versand war super schnell und es war ein Vergnugen das liebevoll gepackte Paket auszupacken. Die Schuhe sind wunderschon, top verarbeitet und sehr bequem. Ich bin vollig begeistert!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kwaliteit kleding en netjes opgestuurd

Mooie kleding. Goede kwaliteit . De site is vriendelijk te bedienen. En het wordt keurig verstuurd. Zeer tevreden.

Top kleding van supermerken

Snelle verzending wat een feestje is om uit te pakken. Wordt veel zorg aan besteed. Snelle verwerking van retouren. Ik koop hier graag

Mooie kleding en snelle bezorging

Weer heel blij met mijn prachtige jurk. En al de volgende dag binnen. In een prachtige feestelijke verpakking.

Top - sehr zufrieden

Tolle Qualitat, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle levering en heel mooi ingepakt top service!

Immer ein Kauferlebnis

Es war nicht mein erster Kauf und es wird auch nicht mein letzter sein. Die Preise sind genau so gut wie Ware und Versand.

Gewoon top

Ik kan hier heel kort om zijn. Super winkel. Heel erg blij mee. Ik kende succubus niet voor ik hier de eerste keer bestelde maar ze communiceren duidelijk, leveren hardstikke snel. Dus ik ben blij.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft