Echt leuke producten!!

Verkaufen Dinge, die nicht am Lager sind

Habe etwas im Onlineshop gekauft, gezahlt und auf Versand gewartet. Nach zwei Tagen kam das Geld zuruck mit der Notiz, dass die Ware doch nicht auf Lager ist. Fur einen Shop dieser Grosse ist das nicht akzeptabel. Hier kaufe ich garantiert nichts mehr.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnelle Lieferung tolle Auswahl faire Preise jederzeit gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijk en snelle verzending.

Het pakketje was zo mooi ingepakt dat het net een cadeautje was. Echt zo leuk om te krijgen. Personeel in winkel en aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam.

Good

No problem, i received my order quickly and everything was fine with it.

Ik vind het uitstraling,duidelijk kwaliteit goed en service ook en nog attent iets erbij gedaan dat maakt extra

Mooie kwaliteit

Ik ben blij met mijn nieuwe kleding En de service van succubus

een aanrader voor ieder die vintage getint is

mooi verpakt snel geleverd en de kwaliteit van het product is top!!

Goed geregeld

Keurig omgeruild

Super Qualitat

Die bestellten Artikel sind genauso wie auf der Internetseite beschrieben. Die Grosse passt auch genau, nicht wie auf anderen Seiten wo man 3 verschiedene Grossen bestellen muss. Die Qualitat ist super, auch nach mehreren Wasche sieht das Kleidungsstuck noch genauso aus. Preis Leistung Top. Worauf ich mich jedes Mal wieder freue ist die liebevolle Verpackung. Kann es nur empfehlen. Top Laden

Sehr tolle Farben

Lieferzeit war super, Schuhe OK, aber harte Nahte. Ansonsten Klasse.

Excellent!

Fast shipping, a notification of restock that actually works - and the product was exactly as expected! Looking forward to shopping again soon!

Super fast delivery and wonderful item.

My order was delivered super fast and the item was exactly as was shown in the site. Loved it!

Gefallt mir sehr gut

Sehr schones und lustiges Armband.

Perfekt!

Wunderschone Jacke, entzuckend verpackt und schnell geliefert <3

Love

De jurken zijn en blijven geweldig. Mooie kleuren, goede fitting. Love them. Helaas waren de schoenen niet voor mij weggelegd, zo zonde. Ze zijn zo cute.

mooie spullen en fijne winkel

Mooie kleding gekocht, maattabel is correct, snelle levering, werd er wel blij van.

Tolle Latzhosen

Ich bin verliebt in die Latzhose und in das Latzkleid. Tolle Qualitat und passt perfekt.

Perfecte en snelle levering

Een snelle levering ondanks een feestdag

Jammer...

Ik ben gek op Succubus en ik kom er al jaren ontzettend graag maar aan het laatste bezoek heb ik een nare smaak overgehouden. 1 van de verkoopsters dacht ons, denk ik, advies te geven maar wat ze echt deed was eigenlijk best gemene opmerkingen maken. Over naden die op springen stonden, dat ik maar geen pencil dress moest dragen, of ik wel de goede maat jas aan had en dat de stof van een jurk die ik aan had gelukkig veel stretch had. Ik geloof niet dat ze het gemeen bedoelde maar mijn zusjes en ik waren echt sprakeloos door de dingen die ze zei. Succubus zelf verdient echt 5 sterren maar door deze laatste ervaring geef ik er 3. Ik hoop dat ik na mijn volgende bezoek de 5 sterren kan geven die de winkel verdient.

Vertrauenswurdiger Shop

Bisher habe ich mit Succubus gute Erfahrungen gemacht. Die Artikel haben meistens, leider nicht immer, eine genaue Grossenangabe. Sie wurden anscheinend vermessen und es wird nicht nur eine generelle Grossentabelle angegeben. Dadurch muss ich nur selten einen Artikel zuruck schicken. Das ist dann zwar etwas umstandlich und kostet auch extra aber wenn ich mich auf die angegebene Artikelbeschreibung verlassen kann, dann ist das okay.

Best customer service!

Easy to place my order. Very simple process to get it to Finland. And it was a treat to open the package, everything wrapped up nice and pretty. I will 100% order from Succubus again!

Snelle en efficiënte klantenservice

Er was een probleem met mijn bestelling (mijn eigen schuld) dit heeft Thijs echt supersnel en goed opgelost, hulde!

Beautiful outfit

Fast delivery, too.

guter service und Qualitat

Tolle Designs

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft