Goede service snelle levering mooie kleding

Heel blij met deze site. Alles ziet er goed verzorgd uit. Producten worden snel geleverd in een mooie doos. Mis alleen de lieveheersbeestjes. Veel mooie kleding. Ook retourneren is goed geregeld. Kortom zeker aan te bevelen.

Zu empfehlen!

Schneller Versand, faire Preise und ich habe noch nie (!!!!) eine so liebevoll verpackte Bestellung erhalten. Sie war dekoriert, eingeschlagen und sah aus wie ein Geschenk! Total schon. Vielen lieben Dank.

Great online shop

I love Succubus because I can find shoes that I want on special offer and the shipping is in Europe. They have a vast choice on plenty of brands. The shipping is swift and their packaging is exquisite.

Super boutique

2eme achat dans cette boutique et ravie pour la 2eme fois. Tout est parfait jusqu à l emballage du colis qui est fait avec soin. J ai reçu tres rapidement mes colis. Je recommande succubus et commanderai à nouveau!!

Super service, snelle levering!!

Het is een mooie site, alles staat goed omschreven. Ik had een vraag en deze werd meteen beantwoord. Levering is snel.

Heerlijke website met leuke dingen. Snelle bezorging en product was nog mooier dan op de foto!

Zeer snelle levering!

Snelle levering mooi product zoals omschreven

Snelle levering, mooi verpakt top

helemaal retegaaf

te gekke winkel,goed eerlijk advies en er word alle tijd voor je genomen. zeer vriendelijk personeel. ik kom zeer graag naar deze winkel

Een fijne snelle levering. Mooi ingepakt en vooral netjes`. Kleren zien er goed uit nog mooier als op het plaatje.

Prachtige spullen van een betrouwbare winkel.

Mijn bestellingen worden altijd tiptop geleverd, maatvoering klopt, kwaliteit is hoog.

Het was enorm snel verzonden en ontvangen. Super kwaliteit broek en mega comfortabel. Ik vind het super dat er ook rolstoelgebruikers als model worden gebruikt zodat ik vooraf weet dat dit leuk gaat staan.

Makkelijk om te bestellen, de kledij is erg leuk ingepakt. Alles ziet er relijk stevig uit qua stof. De winkel is een aanslag op mijn rekening. :D

Fijne winkel en zeer goede klantenservice

Pakketje werdt door DHL niet afgeleverd. (Later kwam ik achter waarom. De doos leek alsof iemand het met kracht heeft proberen op te wrikken. Inhoud was ongedeerd) Ik had gebeld wegens de problemen met het afleveren en werd goed, snel en vriendelijk geholpen. Er werd meteen mee gedacht en een oplossing aangeboden. Leuke winkel en zeer vriendelijk personeel.

Snabb och smidig

Funkar kanon snabb leverans

Super Service

Broek besteld, deze was er in een mum van tijd. Mooi ingepakt, op deze manier is het echt een cadeautje!

Product was op tijd binnen en goed verpakt.

Mooie website met leuke items en goede prijzen

Alles wunderbar!

Schnelle Lieferung, gut verpackt, alles wunderbar!

♥️♥️♥️

♥️♥️

Goede service, mooie jas!

Zie boven

Top snelle levering gratis verzenden en hele goeie kwaliteit

Leuke kersen jurk gekocht past goed pettycoat erbij helemaal leuk. Accessoires erbij gekocht bij hun helemaal in me sas

Het volledige process was helemaal top!

De website zelf was erg prettig om te navigeren en de maattabel was erg accuraat, want het jurkje dat ik had besteld past helemaal perfect! Normaal gesproken heb ik namelijk helemaal geen maat M maar juist L. Pakketje kwam ook netjes op tijd binnen dus de hele ervaring was super, helpt natuurlijk ook dat het jurkje van Hell Bunny er echt geweldig uitziet ;)

Cool bag, quick delivery

Got this bag for my daughter’s birthday and she was over the moon with it. Great quality item, delivered quickly too.

Goeie site

Helaas de retour zending duurt erg lang!

Teverden

Snel inleveren ,een mooie verpakking en goede producten.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft