Nette en vlotte service

Mooi geleverd, prachtige jurken

Zie hierboven, heb nu meerdere artikelen en ben heel blij hiermee

slechte parcel tracking en veel langere verzendkosten dan aangegeven

""

Top!!!!!

Sehr guter Service und schnelle Lieferung. Immer wieder...

Super service !

Eerst gemaild en erg snel.antwoord ontvangen. Daarna mijn bestelling (tas) geplaatst. Deze kwam in een super vette knalroze doos binnen. Tas zelf ter bescherming verpakt in vloeipapier, met een mooi strikje erom en een lieveheersbeestje erop. Alleen dat was al een feestje !

Magnifique loungefly Colis bien emballé merci

Alles super

Schneller Versand, Ware war sehr schon und gut verpackt. Ware ist 1a. Kann den Shop absolut empfehlen!

Kleid bestellt

Das Kleid kam super punktlich und richtig suss verpackt bei mir an. Eingeschlagen in pinkes Papier mit einem kleinen Holz-Marienkafer drauf geklebt, sehr lieb! Bestelle gerne wieder dort.

Leuke producten die altijd top in orde zijn en snelle verzending

Fijne winkel met originele collectie

Ter plaatse in de winkel is de klant koning, collectie bekijkenin alle rust. Zeer aangenaam winkelen. Bij vragen,.. helpen ze je graag verder.

Mooi pakket, alles naar verwachting.

Unieke kleding uitstekend kwaliteit-prijsverhouding

Apparte kleding vooral schoenen op de site zie je nergens anders in Nederland. Mooie kleding die net wat goedkoper aangeboden wordt dan andere Nederlandse sites die vintage stijl verkopen. Zeer snelle levering. Klantenservice is goed bereikbaar en erg vriendelijk. De site zelf is overzichtelijk maar wel wat saai. Wel jammer dat ze geen retour label mee sturen deze moet je zelf via de site aanvragen en downloaden dat is het enigste verbeter punt.

Prima snel

snelle levering mooie jurken Waarom geen 10 Omdat ik een keer gekreunde jurk kreeg Die moeilijk te strijken was En 2 jurken van Dolly dotty die geen maat 4 x l waren maar 6 xl terwijl er 4 xl in staat heb ze laten ver naaien dat vond ik jammer

Qualitat super, schnelle Lieferung - Jederzeit wieder!

Super Service, tolle Ware, sehr schone Verpackung

Schneller Versand, gute Kommunikation, tolle Ware

Schnelle Lieferung, gute Qualitat

Ich bestelle sehr gern bei Succubus , gerade weil es hier auch besondere Kleider fur grosse Grossen gibt.

Kan niet zonder

Het leven is te kort om saaie kleren te dragen bedankt voor de kleur en vrouwelijkheid in mijn leven

Verspatete Lieferung & desolatem Packchen

!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

perfect

perfect, zoals altijd: snelle levering en correcte, mooi verpakte bestelling

Guter Service wunderschone Verpackung

Die Headline sagt alles. Da direkte Bestellungen von Run and fly seit Breite mit Importzollen belegt sind ist es einfacher die schonen Sachen bei succubus zu bestellen. Gut das es Euch gibt. Weiter so.

Sehr toller Service!

Ich bin sehr zufrieden! Liebevoll verpackt, super Ware und noch dazu schneller Versand! Bin sehr zufrieden!

Snelle levering, goede verzendupdates

Zeer snelle levering en het artikel werd ook nog leuk verpakt als een soort cadeautje voor jezelf. Net even dat beetje extra.....top!

Geweldige levering en super product gekregen!

Hele goeie kwaliteit en echt heel blij met mijn nieuwe schoenen! Dank jullie wel :)

In love!

Wat een prachtige schoenen, het was een kadootje aan mijzelf. Maar het bleek ook echt een kadootje om uit te pakken. Zo leuk! Het enigste wat ik miste was met welke spray ik mijn lovely shoes het beste kon beschermen. Hierover gemaild omdat ik het niet op de site heb kunnen vinden. Jammer genoeg geen antwoord op gehad.

Gute Qualitat

Schnelle Lieferung und gute Qualitat. TOP!!!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft