goede service

als verwacht

Ein wunderbar schriller Shop, der Freude macht. Danke!

Kaum die Bestellung ausgelost, schon war sie da. Klamotten entsprechen voll meinen Erwartungen, es gibt keine Beanstandung.

Schnelle Lieferung und geile Schuhe

Meine Lieferung war bin 2 Tagen bei mir, die Schuhe von Irregular Choice sind wirklich toll. Freue mich schon auf meine nachste Bestellung. Dann eventuell auch was anderes ausser Schuhe.

Leuke winkel met betrouwbare verzending. Goede kwaliteit kleding, alleen een beetje prijzig.

Super schone und einzigartige Kleider

Liebe die Kleider bei Succubus.Werde noch viele in meine Sammljng aufnehmen

Perfekt.

Schnelle Bearbeitung und Auslieferung. Artikel entsprachen absolut den Beschreibungen. Absolut positiv.

Snel geleverd, mooi verpakt en de jurk is perfect afgewerkt.

Hat alles super hingehauen

Ich bin total zufrieden! Die Sachen waren genau wie beschrieben und auch ziemlich schnell da. Ich werde sicher wieder hier bestellen. Plus es gibt auch extrem ungewohnliche Artikel. Ich hab so eine Auswahl noch nirgendwo sonst gefunden.

Snelle bezorging, mooie producten

Ik zou zo weer gebruik maken van deze website. Top!

Snel Service Zonder Problemen

Gift card besteld voor een verjaardag. Was snel binnen een mijn vriendin heel erg blij!

Toller Service und super Preis!

Schnelle Lieferung! Ware schon und ordentlich verpackt! Schnappchen-Preis! Besser geht's nicht. Sehr zu empfehlen. Vielen Dank!

Je levering voelt als een cadeautje!

Snelle levering en mooi verpakt, waardoor je het gevoel hebt een cadeautje te krijgen. Heel blij met mijn bestelling!

Mijn bestelling betrof cadeaus voor mijn dochter. De bestelling werd snel en vakkundig in gepakt in een fuchsia knal roze doos bezorgd. In een woord : geweldig. Ben zeer tevreden en kan ook alleen maar het van harte aanbevelen.

Prima verzorgd, snel bezorgd

Mijn bestelling werd snel bezorgd, keurig en feestelijk verpakt. Echt een kadootje voor jezelf!

Fantastische afhandeling en producten

Alleen het uitpakken is al.eem cadeautje op zich. Prachtige producten en een hele klantvriendelijke instelling. Aanrader!!!

heb mijn pakken nog niet gekregen

Pakken nog steeds niet gekregen besteld 28 en 30/3 dus kan niets beoordelen enkel dat ze lang weg blijven en betaald zijn

Snelle bestelling en levering. Goede communicatie

Snel bezorgd en heel leuk ingepakt!

Snelle, zorgvuldige service

Ik heb intussen 2 keer besteld, telkens werd mijn pakketje super snel bezorgd! De kledij zit mooi verpakt, alles is van goede kwaliteit, en super mooi. Ik heb al een paar nieuwe stuks op het oog voor mijn volgende bestelling!

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Succubus of ga naar de winkel. Altijd snelle levering en netjes verpakt. Product klopt ook altijd met de foto. Ook de klantenservice is top.

Unkompliziert und schnell

Schnelle und gute Erledigung. Schon und sicher verpackt.

Bijzondere assortiment

Mooie producten snelle levering met zorg verpakt

Het openen van het pakje was al een feestje. Alles was met zorg ingepakt en ik ben heel tevreden over de producten!

Super! Livraison rapide et soigné. Merci!

Très beau colis, bien protégé. Envoie très rapide et objet reçu magnifique. Je recommande à 100%

Netter Support und schneller Versand

Der Support antwortet zeitnah und ist freundlich sowie hilfsbereit. Die Ware wird schnell versand und kommt gut verpackt an.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft