Fijne producten, snelle levering

Fijne producten, snelle levering

Easy, efficient & excellent

Loved shopping with Succubus. The only downside is that the prices are presented without tax. Lovely items, excellent quality, quick & easy payment and delivery.

goede service

Mooi verpakt een goede service

Al moest ik het terugsturen, omdat het toch niet was zoals verwacht, het bestellen en terugsturen ging heel makkelijk en goed.

Erg goede ervaring.

De bestelling verliep gemakkelijk en de bestelling was binnen 2 dagen binnen.

Mooi, vlotte levering en betaalbaar

Ronduit positief en blij met mijn aankoop. Zeer mooi verzorgde levering in een mooi dossje, mooi ingepakt.

Found a great shirt I was looking for.

Fast shipping, and a great item.

Precies en nog leuker dan verwacht!

Mijn ketting met hanger van FABLE england was precies zoals zo niet mooier dan de website. De verpakking was zo schattig, ik heb het nog. (een soort van lijstje met ophangsysteem). Dit alles weer door jullie heel lief ingepakt. Ik weet zeker dat ik een bezoekje aan jullie store in Assendelft aandoe.

10/10 would recommend

I ordered a jenim skirt and it came very fast and was packaged beautifully. Even though it s just s normal skirt, receiving it felt like a luxury! The skirt had no wrinkles, smells or anything like that, it was clearly handled with care and kept really well. I would buy from here again.

100 % zufrieden

Tolle Ware, liebevoll verpackt, schnelle Lieferung Immer wieder gern

Fast shipping

Responsive customer service and fast shipping. I received my order in about a weeks time considering it was overseas

Bonn

Hose ist super ,danke und ganz toll und liebevoll verpackt

Goede site en idem spullen

Bestelling liep lekker vlot en mooi verpakt ontvangen

Schitterend!

Prachtige jas, schoon model en zo mooi ingepakt!!

Schoenen worden heel zorgvuldig geleverd en prachtig verpakt.

Snelle levering, mooi verpakt, top-ervaring

Wat een genot om zo'n mooi pakketje te ontvangen. Complimenten daarvoor.

Aardige mensen, maar een hoed met een productiefout wordt niet verwijderd

Ik heb een zwarte hoed met katteoren gekocht. De oren op de hoed bleken niet goed te staan. Dit bleek voor alle hoeden op voorraad te gelden. Tot mijn verbijstering en irritatie is dit defecte product niet van de website gehaald. Ook is de productinformatie niet aangepast, waardoor klanten dus de spreekwoordelijke kat in de zak kopen als ze de hoed bestellen. Mijn retour is wel netjes afgehandeld.

Pakket kwam snel, zorgvuldig ingepakt in een doos, kleding was als een kadootje bij elkaar gestrikt.

Super service en leuke kleding

Verzending gaat heel snel Mooie verpakking En als je iets retour stuurt gaat dit ook snel Vriendelijke klantenservice Aanrader!

Niets op aan te merken!

Mijn bestelde items waren snel in huis, vrolijk ingepakt en alles paste prima (maattabel bij deze items klopt)

Levering en producten gewoon perfect. Ook als ik per ongelijk de verkeerde maat vestel, gaat het retourneren vlot en goed

Adorable !!

Fast international shiiping Super adorable dress I will buy again from succubus.com

Helemaal top

Magnifiek

Unieke, vernieuwende en super mooie kleding ook geschikt voor een maatje meer, geweldige service en hele vriendelijke en behulpzame verkopers.

Susse Ohrringe

susse Ohringe, gut gearbeitet und schnell versandt. Top :)

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft