Love this vite and the product i ordered!

No problems with this cite. The package arrived in two weeks (i live in Norway). The productes was as expected.

ik was erg teleurgesteld..

ik had een rok besteld en het was niet echt te vergelijken kwa kwaliteit met de foto, 1x gewassen op 30 graden wat op het etiket stond en het stiksel was gekrompen :C gehele rok naar de klote, de rok viel ook hoekig en groot uit rond de taile, dit was mijn eerste bestellen bij de webshop. Killstar Devil In Disguise 80's Rokje Zwart × 1 M €57,95 voor de rest was het snel geleverd en netjes verpakt.

Prachtige, goede jurk

Het pakket was een echt cadeautje, zo leuk ingepakt. De jurk is erg mooi en goed van kwaliteit, precies zoals de omschrijving deed verwachten. Bedankt.

Heel erg goed

Plussize jurk gekocht. Met handige maattabel de maat bepaald. Jurk kwam in mooie doos en met aandacht verpakt en een leuk liefheersbeestje erbij. Feest om uit te pakken. De jurk past perfect. Mooie stof en je voelt je er erg vrouwlijk in.

Bestelling verliep vlot, de broek is precies zoals de foto's en omschrijving.

Fantastische winkel!!

Als een kind in een snoepwinkel:-)

Keine Probleme

Gesehen, bestellt, bezahlt, geliefert. Alles Reibungslos und schnell. Werde dort wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snelle levering.mooi verpakt!!!

Fast delivery

Very good

Vrolijk van de verpakking

Schoenen waren zoals verwacht goed, maar wat een leuke verpakking, daar word je vrolijk van :)

super

Heb bij Succubus al eerder besteld, nogmaals veel keus en een snelle levering

Bijna een hele eeuw in kleding bijelkaar,heerlijk!

Lekker ruime ,meer dan goed gesorteerde winkel. Online idem ,ook bestellen /retourneren werkt goed.

Was goede levering en goede prijs kwaliteit!!!

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden!!!

Das lauft wirklich mehr als Perfekt

Bin aus Zufall auf die Seite gestossen, weil ich ein bestimmtes Kleid suchte, was hier noch auf Lager war.. Ich war sehr angetan von der Homepage und dem Angebot. Selbst der Name hat mich begeistert. Sehr gute Wahl :-) Das Paket kam als ein rosa-pinkes uberraschungsei bei mir an. Es war liebevoll verpackt. Hab ich in der Form noch nie erlebt (alleine dafur sollte man mal bei Succubus bestellen- um das mal zu sehen- :-) Ich habe letztendlich nur das bereits gesuchte Kleid behalten, so konnte ich dann auch die Retourenabwicklung testen.. Was soll ich sagen? Das kann man alles in wenigen Schritten vollig unaufgeregt und einfach machen. Ich hatte versehentlich einen Fehler eingebaut, den ich problemlos korrigieren konnte, nachdem eigentlich alle Papiere schon fertig waren. Selbst wie ich die Rucksendekosten bezahlen wolle, wurde ich gefragt… Stellt sich jetzt fur mich die Frage, ob die Niederlander die besseren Versandgeschafte haben??… auf jeden Fall hat Succubus alles richtig gemacht: ich bestelle bestimmt gerne wieder !!!

Top service!

Snelle levering, mooie spullen, goed retourbeleid!

Altijd fijne service en spulletjes om van te kwijlen

Ik bestel regelmatig ik hou ervan om een beetje weird te zijn en daar helpt succubus me prima bij

Alles super!

Gute Angebote. Lieferung schnell, obwohl nicht aus Deutschland.

Tovert een glimlach

Prima ervaringen, ook als ik terugstuurt.

Niets op aan te merken

Heel tevreden over het aanbod en de snelle levering. Ik heb geen opmerkingen.

Super blij!

Prachtige schoenen, snel geleverd, mooie verpakking! Een cadeautje om uit te pakken!

Ik houd van Succubus

Mijn ervaring is altijd goed bij Succubus. Vriendelijke mensen met een goede service. Ik koop hier al jaren mijn kleren met tevredenheid.

Zo zorgvuldig en heel mooi verzorgd.

Was snel geleverd en was verrast met hun persoonlijk touch. Zo mooi ingepakt. Dank je wel!

Happy

Happy

hit the spot again

weer snel en mooi ingepakt en de goodies waren precies wat mijn kleding kast miste

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft