Gave website,snelle levering.

Vond het heel leuk om te winkelen, had keuzestress met zoveel mooie schoenen!

Mooie artikelen & super snelle levering met klantvriendelijk service, top aftersales

Veel complimenten

De jas zit heerlijk. Binnenvoering is erg goed. Kleur is mooi. Pasvorm fijn.

First time ordering from this site, they have so many cute clothes. I bought from this site because they had the sizes that were sold out everywhere. My order was processed quickly and arrived way faster than I thought for being international. I will be coming back <3

Ich bin sehr zufrieden

Schnelle Lieferung und gute Qualitat

mooie kwalietijd

Netjes geleverd goede kwaliteit.

Maat tabel klopt niet

De Run and Fly broeken zijn super! Prachtige prints en redelijk van kwaliteit Alleen klopt de maat tabel niet, of ik begrijp het verkeerd. Normaal heb ik jeans maat 34/34, nu had ik 38/34 nodig De 34/34 heeft mijn vriendin ingepikt welke normaal gesproken een dames maat 38 draagt Mvg Arnoud

Fantastic service and fast shipping!

Easy to navigate website, quick shipping and great prices.

Quick delivery

First time happy customer. I was really delighted to receive my parcel as it was delivered so quickly from the Netherlands to Ireland, I wasn't expecting it within a week. Thank you so much, it arrived safely via an post.

Gewoon snel en correct

Snel, correct

Prima communicatie en aanbod over een laatste, gehavend artikel.

Alles bestens !

Schnelle Lieferung , gute Qualitat

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product en correcte levering

Ik ben helemaal weg van mijn prachtige portemonnee, leuke site hebben jullie! Ik raad jullie zeker aan aan mijn vriendinnen.

Altijd geweldig

Alles wat ik tot nog toe heb besteld is van uitermate goede kwaliteit. De pasvorm klopt en de items zijn altijd gelijk aan de voorstelling op de site qua kleur en model. En dan het uitpakken: elke keer weer een feest! Jullie hoeven echt niets te verbeteren.

Snel en goed

Leuke collectie, snel geleverd.

alles super gerne wieder

immer wieder

Klantvriendelijkheid ten top

Klacht ingediend en volledig tegemoet gekomen .. dank jullie wel

Irregular choice Schuhe

Bin sehr zufrieden mit dem Service und der schnellen Abwicklung immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede communicatie opvolging in perfecte staat ontvangen

Super Shop!

Schneller Versand, sichere Verpackung,aber auch schon verpackt. Alles top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, mooie en goede kleding

Ik bestel al jaren naar grote tevredenheid bij succubus. De service is heel goed, als er onverhoopt een foutje is ontstaan (bv eens een verkeerd item ontvangen). Daarnaast is de kleding super <3

Beautiful products and great attention

A very beautiful dress, and I needed an exchange and they were super kind and attentive all the time

Super!!!

Achat super, livraison rapide et colis tres bien emballe.

Geweldige kleding en service

Ik heb hulp gehad van de winkel voor de maatbepaling voor mijn onlinebestelling en kreeg zeer vlot mijn geweldige rood met gele bloemetjes tuinbroek, waar ik heeeeeeeel blij mee ben!!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft